Social kosár: Egy cica itt, egy kutya ott

Legújabb social média körképünkben kicsit „állatiasra" vettük a figurát, és több olyan négylábút is hoztunk, akik igen emlékezetes pillanatokat okoztak sportos környezetben. Ezeken kívül egy olyan szabálytalanságot is megnézhetsz egy futsal mérkőzésről, ahol sokadik megtekintésre sem igazán tudjuk, hogy mi is történt valójában.

A billiárdban nem hátrány, ha minél gyorsabban elhelyezed a golyókat a zsebekbe. Ez a mogorva macska aranyesélyes lenne, ha engednék elindulni egy versenyen.

A legendák szerint arrafelé csak „Cica O'Sullivan"-ként ismerik.

Egy kis segítséget szeretnénk kérni azoktól, akik figyelemmel kísérték a New England Patriots – Cleveland Browns összecsapást. Izgalmas volt, esetleg unalmas?

Az eredményt látva egy kifejezetten pontgazdag meccset láthattak a nézők, hiszen a hazaiak 45-7-re mosták le a pályáról a Cleveland csapatát.

Valaki még így is unatkozott...

Nem csak a futballban, de a futsalban is előfordulnak olykor kifejezetten durva szabálytalanságok, amelyek nem igazán férnek bele a sportág szellemiségébe.

Figyelem, az alábbi képsorokat csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.Utóirat: Írásunk néhol iróniát is tartalmazhat...

A magyar válogatott ugyan ezúttal sem tudta kiharcolni a világbajnokságra való kijutást, de a Lengyelországban elért 2-1-es győzelem szép lezárása volt a selejtezős csoportküzdelmek.

Abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy a csapat utolsó – ráadásul győztes – találata igen szépre sikerült.