Social kosár: Rossi, hiányozni fogsz!

A hétvégén visszavonult a valaha volt egyik legjobb motorversenyző, Valentino Rossi, a MotoGP pedig méltó módon búcsúztatta az olasz sztárt. A szerb szurkolók pedig csúnyán odaszúrtak Cristiano Ronaldónak, miután a válogatottjuk legyőzte Portugáliát világbajnoki selejtezőn.

Grazie Vale!  

A MotoGP szezonzáró Valenciai Nagydíján, a hétszeres világbajnok Valentino Rossi pályafutása utolsó versenyén szerepelt. A gyorsaságimotoros - legendától egy érzelmes videóval búcsúzott a sorozat. Köszönünk mindent, Valentino!

Nem trükkfelvétel, tudás... 

A brazilok legendásan jól bánnak a labdával. Legyenek a strandon, a grundon vagy a világ legnagyobb klubjainak stadionjában, napról napra bizonyítják, hogy ragad a lábukhoz a labda.

Ez a videó viszont még az előbbiek tudatában is úgy tűnhet, mintha trükkfelvétel lenne, hiszen egészen elképesztő módon tartják a levegőben a labdát a sárcok...

Ezt neked, Ronaldo!  

Szerbia nagy meglepetésre 2–1-re legyőzte a Cristiano Ronaldóval rohamozó portugál válogatottat, így a csoportja élén zárt, és kvalifikált a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra. A szerb szurkolók nem kímélték az ötszörös aranylabdást a találkozó után, híres gólörömét utánozva szórakoztak az utcákon.

Beckham már karácsonyi lázban ég

David Beckhamről mindig is tudtuk, hogy stílusa kifogásolhatatlan. Nincs ez másképp művészeti érzékével sem. Karácsonyra hangolódva festékbe mártott labdákhoz használta nemzeti kincsként számontartott jobblábát, hogy alkosson egy karácsonyfát.

Klasszis húzás!