Social kosár: Olykor villanyszerelő, olykor futballista

Az alsóbb osztályú focinak mindig is megvoltak a maga szépségei. Elvégre a legnagyobb stadionokban nem igazán látni olyat, hogy bemondja az unalmast a világítás, majd egy játékos leszalad a pályáról, hogy ő orvosolja a problémát. Az angol FA Trophy sorozatban azonban éppen ez történt.

Nem minden hős visel köpenyt

Igen furcsa okok miatt szakadt félbe szombaton a Marine – Dunston FA Trophy mérkőzés. A pályán a reflektorok megadták magukat, ezért a játék nem is folytatódhatott volna, hiszen ha beesteledik, sem a játékosok, sem a rajongók nem látnak semmit a pályából.

Ekkor azonban az egyik játékos a kezébe vette az irányítást, hiszen villanyszerelő, és megoldotta a problémát. A meccset végül büntetők után a hazaiak nyerték.

Sok gyermek nagy vágya, hogy egyszer meglátogathassa a szüleit azok munkahelyein, elvégre mégis csak izgalmas felfedezésnek tűnik, hogy kiderítsék, anyuka és apuka hova jár mindennap.

Különös hívogató lehet ez, ha az édesapa éppenséggel egy híres kosárlabda játékos.

Kyle Andersont, a Memphis Grizzlies játékosát kisfia lepte meg a parketten, és ha már ott volt, akkor pattogtatott is kicsit az apukájával. 

Hogyan vessünk véget karriereknek, amelyek még el sem kezdődtek? Valahogy úgy, ahogyan az alábbi videóban szereplő kissrác. Két ellenfelet is egy-egy laza csellel küldött „haza". Erről nem biztos, hogy mesélni fognak öregkorunkban majd az unokáiknak.

Úgy látszik Kylian Mbappé jól érzi magát a francia válogatott körében. A PSG 22 éves játékosáról mindenki tudja, hogy borzasztóan jó játékos, ebből pedig most ismét megmutatott valamit a franciák edzésén.

Hogy mennyire sikerült jól a bemelegítés?

Franciaország egy laza nyolcast gurított Kazahsztánnak a későbbi vb-selejtező mérkőzésen, Mbappé pedig egymaga négyet vállalt magára a termésből.