Social kosár: Úriember felnövőben

Ronaldo nem feltétlenül lehetett boldog a portugál válogatott legutóbbi meccse után, ugyanis „csak" 0-0-s döntetlent sikerült elérnie Írországban, ennek ellenére mégis szakított időt arra, hogy életre szóló emlékkel gazdagítson egy rajongót.

Cristiano Ronaldo számtalan alkalommal bizonyította már, hogy milyen ember is valójában, ezúttal rátett erre még egy lapáttal

A portugál válogatott némi meglepetésre 0-0-s döntetlent játszott Írországban, így igazi ki-ki meccs vár rá a világbajnokságra való kijutás szempontjából a csoport utolsó mérkőzésén Szerbia ellen, ugyanis mindkét csapat 17 ponttal áll az első és második helyen.

Ennek tükrében valószínűleg nem volt felhőtlenül boldog az ötszörös aranylabdás, de még így is időt szakított arra, hogy szebbé tegye egy, a pályára a meccs végén beszaladó kislány napját.

A portugál válogatottal ellentétben Brazíliának már nincs oka az izgalomra, ugyanis a „Selecao" Kolumbia legyőzésével biztosította helyét a jövő évi világbajnokságon. Neymar ennek örömére pedig gondolt egyet, és amolyan cowboy stílusra váltott.

Mit gondolsz, jól áll a vadnyugati stílus a PSG sztárjának?

Ha valaki úriember, akkor úriemberEz a jelző nem kötött korhoz, és nem is igazán lehet tanulni. Az alábbi videó biztosan mosolyt csal az arcodra, miután meglátod, hogy mihez kezdett azzal a baseball labdával egy kisfiú, amelyet az egyik játékostól kapott.

Te megválnál ilyen könnyedén egy értékes ereklyétől, hogy másnak örömet okozz?

A Barcelona egykori legendás játékosa, Xavi már meg is kezdte a munkát a csapat újdonsült edzőjeként.

A 41 éves tréner még mindig nem felejtett el futballozni, ugyanis olyan forintos labdát rajzolt Frenkie de Jong lábára, hogy annak nem is lehetett más a vége, mint gól.Lehet, hogy néha a pályára is be kéne kicsit ugrania Xavinak?