Social kosár: Fogorvos úr, kérem!

A válogatott meccsekre hazatérő Arturo Vidalt egy hozzá igen közelálló személy fogadta nagy örömmel, míg a Chelsea középpályása a fogorvosnál járt, de nem biztos, hogy tisztában van azzal, hogy mi történt utána.

Mason Mountnak szembe kellett néznie a legtöbb ember legnagyobb félelmével, a fogorvossal. 

A Chelsea játékosának az egyik bölcsességfogát kellett eltávolítani, és annak érdekében, hogy ne legyenek fájdalmai a 22 éves spílernek, természetesen érzéstelenítést is kapott.

Az alábbi videót látva a gyógyszer megtette a hatását, a középpályás ugyanis az alábbi videó tanulsága szerint nem igazán tudta, hogy mi történik körülötte.

Egy védőnek nem elég, hogy labdabiztosRemek szerelési képességei kell, hogy legyenek, na meg az sem utolsó, hogy jól fejeljen, és rendelkezzen olyan alkattal, hogy a támadók ne tudják könnyedén elnyomni.

Úgy tűnik, hogy ebben az esetben a legutóbbi tulajdonsággal biztosan nem volt probléma, ugyanis a támadó úgy pattant le a sziklaszilárd bekkről, mintha csak egy falnak szaladt volna neki.

A napi cukiságbombát ezúttal Arturo Vidal, az Inter játékosa „robbantotta". A 34 éves játékos távol a hazájától rúgja a bőrt, így nem is láthatja mindennap a családját.

A rutinos játékos hazautazott a chilei válogatott következő meccseire, a kisfia pedig kitörő örömmel fogadta az apukája hazajöttét. 

Nem igazán volt szerencséje Frenkie de Jongnak. Vagy mégis!? A fiatal holland játékosnak egészen biztosan nincsenek könnyű napjai Barcelonában, hiszen a katalán csapat nem éppen úgy szerepel, ahogyan azt az utóbbi években megszokhattuk.

Most azonban lehet, hogy elérkezett a forduló pont, ugyanis vannak, akik úgy tartják, hogy ha valaki belelép abba a bizonyos barna dologba, szerencse éri.

A következő hetekben jó eséllyel választ kapunk majd erre a kérdésre.