Social kosár: Diótörő, egy kicsit másképp

Az Ajax remekel az idei szezonban, és a BL-ben sincs egyelőre ellenfele. A holland csapat támadójának gólja pedig tökéletesen megmutatja, hogy milyen elánnal küzdenek a játékosok a klub sikeréért.

Szokták mondani, hogy "a vérében van a futball." Amikor valakinek olyan tehetsége van a labdarúgáshoz, amelyet más még kemény edzéssel sem tud elérni, olykor csak ösztönös zseninek hívják.

Azt nem tudjuk, hogy ebből a kisfiúból valaha focista lesz-e, de az biztos, hogy egészen lenyűgöző ahogyan bánik a „bőr"golyóval alig két évesen.

A küzdősportokat nem az ijedős embereknek találták ki. Ahhoz, hogy valaki ebben a sportágban jól szerepeljen, nem kevés bátorság és kitartás kell, hiszen állni kell az ellenfél pofonjait, esetleg rúgásait.

Persze előfordulhat, hogy olyan helyen éri találat az embert, amely egyből azért a bizonyos „fehér törölközőért" kiált.Áú! Ezt még nézni is fáj.

Fantasztikus teljesítményt nyújt az Ajax mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában.

A holland sztárcsapat a BL-ben ezidáig mind a négy csoportkörös meccsét megnyerte, ráadásul 14 rúgott góljukra csupán kétszer tudtak válaszolni az ellenfelek.

Legutóbb a Borussia Dortmund otthonában parádézott az Erik ten Hag vezette Ajax, és 3-1-es győzelmet aratott Németországban. Hogy ez minek köszönhető?A játékosok akár még a testi épségüket sem féltve adnak bele mindent.

A gólszerző Dusan Tadic a közösségi médiában is megemlékezett a találatáról, ahol stílusosan feltöltött egy képet a kapufáról, majd hozzátette, hogy:

gyors felépülést kívánok, barátom.

Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak? Kifejezetten izgalmasan hangzik, hogy bekötött szemmel próbálj meg gólt szerezni.

Persze a feladat nem könnyű, hiszen úgy kell eltalálni a labdát, hogy azt nem látni.

Előfordulhat, hogy valaki nem jól méri fel a bőrgolyó helyét, és egy nagy luftot rúg. Adódik a kérdés: vajon tényleg ez volt a probléma?