Social kosár: Djokovics és a ragadós ütő

Patrice Evra ellátogatott egykori sikerei helyszínére, az Old Traffordra, és ha már arra járt, akkor videóra vette, hogy mennyire szereti még mindig a Manchester United stadionjának minden egyes szegletét, míg Novak Djokovic a fizika törvényeit meghazudtoló módon „kezelt" le egy felé érkező teniszlabdát.

Kicsi a bors, de erős!? A labdarúgásban minden testalkatnak megvan a maga előnye. A robusztusabb, magas játékosokat nagyon nehéz elnyomni, és általában a fejjátékban is erősebbek. Ezzek szemben az alacsony, gyors spílerek sokkal könnyebben szlalomoznak át az ellenfeleken.

Az alábbi videóban egy alacsony növésű labdarúgó indult egyéni szólóra, két ellenfelet is becsapott, és még egy kötényt is kiosztott.

Nem is tudták hát máshogyan megállítani, csak egy méretes faulttal. A megítélt büntetőt magabiztosan bevágta a jobb felső sarokba, de aztán eszébe jutott, hogy még törlesztenie is kell az elszenvedett szabálytalanságért.

Patrice Evra karrierjének legszebb éveit kétségtelenül a Manchester Unitedben töltötte.

A francia védő 2006 és 2014 között erősítette a Vörös Ördögöket, és nyert többek között öt bajnokságot és Bajnokok Ligáját is.

Hogy mennyire szereti a mai napig a klubot a közösségi médiára előszeretettel mókás videókat feltöltő Evra? Az utolsó fűszálig imádja, amelyet az Instagram oldalára feltöltött videó is hűen tükröz.

Novak Djokovics kétségkívül a tenisz történetének egyik legkiválóbb játékosa.

Mi sem ékesebb bizonyíték erre, mint a húsz Grand Slam győzelme, amellyel holtversenyben a legtöbb címet nyerte Roger Federerrel és Rafael Nadallal.

Ahhoz, hogy valaki ilyen sikereket érjen el, rengeteget kell edzenie, és az ütőnek szinte eggyé kell válnia a karjával. Úgy tűnik, hogy a szerb klasszisnál ezzel nincs is gond, ugyanis úgy ragad a "hálójához" a labda, mintha csak pókember állna az ütő végén.

Számtalan gólörömöt láttunk már a futball történetében. A legvisszafogottabbtól kezdve a legérdekesebbekig.

Aztán itt van ez a koreográfia, amelyhez az időjárás segítségére is szükség van.