Social kosár: Vidal és a panda esete

A futballt a legmagasabb szinten űző játékosoknak nem igazán van anyagi gondjuk, ennek köszönhetően sokan pazar autógyűjteménnyel rendelkeznek, amennyiben kedvelik a négykerekűeket. Aztán itt van Arturo Vidal, aki nem épp a világsztárok által megszokott verdával érkezett meg az Inter edzésére.

A futballistáknak - és pláne a legmagasabb szinten játszó labdarúgóknak - valljuk be, hogy van mit a tejbe aprítaniuk.

Több játékosról is köztudott, hogy szereti halmozni a méregdrága autókat, és olykor akár egész szép gyűjteményt hoznak össze a kedvenc verdáikból.

Aztán itt van Arturo Vidal, aki játszott már pályafutása során a Juventusban, a Bayern Münchenben, a Barcelonában, jelenleg pedig az Intert erősíti. Ennek ellenére nem gyengébb négykerekűvel, mint egy Fiat Pandával gurult be legutóbb az olasz csapat edzésére, hatalmas mosollyal az arcán. Lássuk be, a parkolást azért még illene gyakorolnia.

A csapatsportok legnagyobb szépségét talán az adja, hogy többen, egy célért küzdve harcolnak.

Legyen szó a legnagyobb eseményektől egészen egy baráti fociig, mindig nagy örömet tud kiváltani a siker.

Hogy miről is beszélünk? Válaszoljon helyettünk az alábbi videó.

Jó eséllyel senkinek sem mondunk újat, ha arról beszélünk, hogy van az a bizonyos sorozat, amelyben egy éneklő baba tekintetétől kell tartani.

Az internetre a vicces reakció videóival berobbanó Khaby Lame is úgy gondolta, hogy kipróbálja magát a népszerű sorozat világában, de arra nem gondolt, hogy az egyik álarc mögött olyasvalaki várja, akivel nem érdemes szórakozni.

Remek támadást nézhettek végig a hétvégén a Freiburg – Fürth Bundesliga meccsre kilátogató szurkolók. A Sallai Roland fémjelezte hazaiak pazarul kezdték a szezont, az első tíz fordulóban nem találtak legyőzőre, és jelenleg a harmadik helyet foglalják el a tabellán, három ponttal lemaradva az éllovas Bayern München mögött.

A Greuther Fürth elleni találkozó huszadik percében a hazaiak játékosa kanyarította középre a labdát, majd jött is a védhetetlen fejes a jobb felső sarokba.

A probléma? A gólszerző játékos, Simon Asta rossz kaput választott!