Social kosár: Chilwell és a virtuális valóság

Felipe Melo ugyan túl van már karrierjének csúcsán, de megmutatta, hogy még közel a negyvenhez is olyan örömet tud okozni neki a futball, mintha csak egy kisgyerek kapná meg élete első játékát Míg Ben Chilwell testközelből tapasztalhatta meg a virtuális valóság élethű világát.

Hogy mekkora örömet tud okozni a futball bármely korosztályhoz is tartozik az ember?Felipe Melo már túl van a karrierje csúcsán, a 38 éves játékos korábban játszott többek között a Juventus, a Galatasaray vagy épp az Inter csapatában is, jelenleg pedig hazájában, a Palmeiras színeiben kergeti a bőrgolyót.

A rutinos játékos a népszerű focis játékban döntött úgy, hogy kinyit pár packet, hátha akad egy-két jó játékos a csapatába.

A várakozása bejött, ugyanis a Manchester United egykori legendás játékosát, Eric Cantonát „dobta" neki a gép, Felipe Melo pedig úgy örült a szerencsés nyitásnak, akár egy kisgyerek az első játékának.

Manuel Neuer nem tartozik már a legfiatalabb labdarúgók közé, a német portás idén töltötte a 35. életévét. Ennek ellenére még mindig a csúcson van, és a sebessége sem tűnik alábbhagyni.

A Bayern München hálóőre egy igen érdekes kapusedzésen vett részt, amelyet látva csak megerősítette a tényt, miszerint még mindig nem egyszerű bevenni a kapuját.

Úgy tűnik, hogy sikerült megállítania a tabellán való zuhanást a Manchester Unitednek a Premier Leagueben.

A Vörös Ördögök a Leicester elleni 4-2-es, és a Liverpool elleni 0-5-ös pofon után érkeztek a Tottenham otthonába az angol bajnokság 10. fordulójában.

Nem várt könnyű feladat a manchesteri csapatra, de Cristiano Ronaldo előlépett, és egy gólt - amely igen látványosra sikerült - illetve egy gólpasszt vállalt magára a 3-0-s győzelem során.

 

És, hogy hogyan reagált a találatára csapattársa, Paul Pogba, aki kihagyta a mérkőzést az előző fordulóban összeszedett piros lapja miatt?  

A virtuális valóság könnyedén be tudja csapni az embert, pláne, ha valaki igazán beleéli magát a játék adta környezetbe.

Ezt tapasztalhatta meg a Chelsea futballistája, Ben Chilwell is, akinek „segítő" kezet nyújtott az élmény teljes körű megtapasztalásához csapattársa, Mason Mount.