Social kosár: Golf a kenguruk földjén

Igen ritka és látványos nézőközönséget kapott egy golfozó Ausztráliában, míg az MLS-ben szereplő Portland Timbers játékosa lehet, hogy meglőtte a következő Puskás-díjas találatot.

Sziasztok! A nevem Dairon Asprilla, és szeretnék nevezni a Puskás-díjra!

Valami hasonló szöveg futhatott végig a 29 éves szélső fejében, aki valószínűleg megrúgta a szezon gólját az MLS-ben a Portland Timbers 2-0-s győzelme alkalmával a San Jose Earthquakes ellen.

Olyat már sokszor láthattunk, hogy valaki góllal bünteti meg a kapus hibáját, de ilyen stílusos befejezést eddig csak Zlatan Ibrahimovic húzott elő a cilinderből.

Lehet, hogy ő Asprilla példaképe?

Nem mindennapi nézőközönséget kapott az amatőr golfozó, Wendy Powick A golfozóhölgy éppen a következő ütéséhez készülődött, amikor is egy csapat kenguru özönlött be a pályára.

Azt nem tudni, hogy az erszényesek tüntetni szerettek volna a játék ellen, vagy csak szimplán kíváncsiak voltak a történésekre, de az biztos, hogy a játékot sikerült megállítaniuk.

A helyszín? Természetesen Ausztrália.

Nem mindenki kerül olyan szerencsés helyzetbe a világon, hogy mindenből a lehető legjobbat kapja. Ennek ellenére mégis mosolyt csalhat az arcokra az alábbi videó, amely remek példát állít arról, hogy még a legnehezebb helyzetekben is meglehet találni a szépet.

A főszereplők egy igen szoros csocsómeccset játszottak, de korántsem átlagos asztalon. Csupán egy láda, néhány bot és kupak, na meg egy labda szükséges, és már mehet is a játék.

A kreativitás nem ismer határokat!

A futballban mostanában nem sok öröm éri Cristiano Ronaldót, elvégre nem éppen úgy fut a szekér a Manchester Unitednél, mint ahogyan azt szeretnék, de azért jut boldogság a portugál klasszisnak még így is.

Az ötszörös aranylabdás a közösségi oldalán tudatta a nagyvilággal, hogy párjával, Georgina Rodríguezzel ikreket várnak.

Ronaldo a következő sorokat fűzte az egyébként igen népszerű, jelen pillanatban 26 millió lájknál járó fotóhoz: 

Örömmel jelentjük be, hogy ikreket várunk. A szívünk tele van szeretettel, alig várjuk, hogy találkozzunk veletek!