Social kosár: Megy ez hó nélkül is

Tom Brady, a Tampa Bay Buccaneers irányítója ismét bebizonyította, hogy nem csak sportolóként nagy ember, míg sorozatunk legújabb részében azt is megnézheted, hogy hogyan edz egy síelő, ha éppen nincs odakint hó.

Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi, akik megtekintették a Tampa Bay Buccaneers – Chicago Bears összecsapást. A hazai szurkolók egészen biztosan jól szórakoztak, hiszen csapatuk sima, 38-3-as győzelmet aratott, de volt egy ettől sokkal szívmelengetőbb pillanat is.

Egy ifjú szurkoló egy táblát emelt a magasba a lelátón, azon pedig a következő szöveg állt:

Tom Brady segített, hogy legyőzzem az agydaganatot.

A nagy találkozás persze nem maradt el, Brady odasétált a fiúhoz, és még egy sapkát is adott neki ajándékba.

Gondolkoztál már azon, hogy hogyan edzenek az alpesi síelők, amikor éppen nincs téli időszak, ezáltal hó sem igazán található? Nyugi, van megoldás!

A labdaelkapó fiúk és lányok élete nem csak játék és mese a teniszpályán. A feladatuk nagyon fontos, hiszen ők adják oda a labdákat a játékosoknak, na meg ők is szedik fel azokat, hogy ne legyenek útban.

Olykor azonban nem árt igyekezniük, hiszen a játék megy, nekik pedig nem szabad láb alatt lenniük.

Persze azért a kellő odafigyelés is fontos, ugyanis a nagy sietségben könnyen lefejelheti az ember a táblát, ha nem figyel.

@espn

Did not expect that to happen @Tennis TV ##fail

♬ original sound - ESPN

Az utcán való játéknak mindig megvolt a maga hangulata fiatalkorban.

Legyen szó például labdajátékról, az élvezet mellett egy kis izgalom is vegyült a dologba, hiszen mindig oda kellett figyelni, ha jött például egy autó.

A következő videóban szereplő srác azonban nem volt túl szerencsés, ugyanis a kosárlabdája az éppen arra járó busz alá gurult, és ahogyan az a legtöbb esetben lenni szokott, ezúttal is az „erősebb" győzött.

Ha egy csapat tizenegyeshez jut, az már fél gól. Persze be is kell rúgni azt a büntetőt, amely több tényezőből áll.

Először is nagyon fontos a magabiztosság, a pontos helyezés, de az sem utolsó, ha a pálya talaja megfelelő állapotban van.

Az tuti, hogy nem mindennap látni olyat, hogy a megítélt tizenegyes nem a kapu felé, hanem a másik irányba indul el...