Social kosár: Biztos ilyen hajat szeretnél?

Amikor az ember úgy dönt, hogy ideje fodrászhoz menni abban reménykedik, hogy a végeredmény olyan lesz, amiről akár már hetek óta álmodik. Persze ehhez az is nagyon fontos, hogy a borbély biztosan megértse, hogy mire is gondolt a páciens.

Megtalálni a tökéletes frizurát, amely illik is hozzánk, nem mindig egyszerű. Olykor több fazont is ki kell próbálni, mire megtaláljuk azt a hajviseletet, ami amellett, hogy jól áll, még divatos is.

Sokan persze kíváncsiak, hogy nekik vajon hogyan állna például a kedvenc sportolójuk stílusa, ilyenkor elég egy fotó, és a fodrász már tudja is a dolgát.

Jó esetben...

Az alábbi videóban szereplő kissrác ugyanis elég egyértelműen jelezte, hogy szeretné, ha neki is Ronaldóéhoz hasonló sérót csinálnának.

Ne mondd tovább

- gondolhatta a fodrász, és már csinálta is a Ronaldo ihlette hajkoronát. A végeredmény?

 

Nem biztos, hogy olyan, mint amilyet valóban szeretett volna a „megrendelő".  

A sípcsontvédő nagyon fontos eleme a futball felszerelésnek. Elvégre senki sem szeretné, ha komoly sérülést szerezne egy-egy összerúgás során a labdáért való küzdelemben.

De mi a helyzet, ha véletlenül otthon felejted az elengedhetetlen tartozékot és a meccs hamarosan kezdődik?

Egy kis kartonpapír, és már mehet is a játék.

A gólszerzésnek számtalan formája létezik, de talán ezek közül is kiemelkedik, amikor az egy szép támadás végén születik.

A labdarúgás mégiscsak csapatjáték, és amikor a társak igazán érzik egymást a pályán, abból születhetnek olyan gólok, amelyek már-már a művészet határát súrolják.

Amikor minden passz tökéletes helyre megy, mindenki tudja, hogy hol van éppen feladata, majd jön a befejezés, ami felteszi az i-re a pontot. Az pedig, hogy éppen Szoboszlai Dominikre jött ki a lépés, csak külön öröm a magyar futballszurkolók számára.

A pályára berohanó drukkerek olykor igen komoly feladat elé állítják a biztonságiakat Nem könnyű sima cipőben, a jól fellocsolt füvön talpon maradni, miközben el is kéne kapni azt, akinek nincs ott helye.

Az egyik úriember azonban megunta a kergetőzést, és úgy döntött, hogy egy méretes becsúszással állítja meg a rajongót.

Szerinted csak sárgát, vagy azonnali pirosat ért a megmozdulás? Az biztos, hogy a labda a közelben sem volt...

@overtimefc

This sound is so overused sorry lol (via incidioofficial03/tw)

♬ FOLLOW ME HEHE - Gripping Quotes