Social kosár: Ne már, Neymar!

A védők manapság nem igazán bírnak a Liverpool egyiptomi támadójával, és legnagyobb bánatukra most már kettő is van belőle. Azt már jól tudjuk, hogy Neymar előszeretettel jár túl egy-egy látványos csellel az ellenfelei eszén, de mi van akkor, ha ő sétál bele egy méretes köténybe?

Nem mindennapi jelenettel indult a hétvégi, Ferencváros - MTK bajnoki mérkőzés a Groupama Arénában.

A két csapat játékosai ugyanis kiskutyákkal a kezükben vonultak ki a pályára, ami nem is volt véletlen.

A kutyusok ugyanis örökbefogadhatóak, erre szerették volna felhívni a figyelmet, és még a stadion lelátóján is megjelent egy, a kis négylábúak örökbefogadására buzdító felirat. 

A futball legnagyobb labdazsonglőrei előszeretettel csapják be egy-egy látványos csellel az ellenfelet, legyen szó egy éles meccsről, vagy csak szimplán egy edzésről.

Olykor azonban előfordulhat, hogy ők is belenéznek egy-egy csúnya köténybe, de úgy tűnik, hogy a fordított felállás már annyira nem tartozik a „tetszik" kategóriába.

A PSG edzésén Ander Herrera volt olyan bátor, hogy kiosszon egy méretes „bőrt" Neymarnak, de utólag már lehet, hogy megbánta a spanyol.

Te is kerültél már olyan szituációba, hogy dolgod lett volna, de közben a kedvenc csapatod meccsére is el szerettél volna menni?

Nem könnyű helyzet, de úgy tűnik, hogy van megoldás.

A Baltimore Ravens amerikai futballcsapat Instagram oldalára felkerült videóban szereplő szurkoló fogalmazzunk úgy, hogy kimaxolta a lehetőségeit.

Mohamed Szalah ismét rengeteget látható a címlapokon, ami nem is véletlen, hiszen a Liverpool sztárja ismét remek idényt fut.

A 29 éves játékos az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve ezidáig 12 meccsen 15 gólt és 5 gólpasszt jegyzett, ráadásul szemmel láthatóan élvezi is a játékot.

Nem is olyan régen ráadásul még az embernagyságú másával is találkozott a Madam Tussauds viaszmúzeumban. Az egyiptomi labdarúgó a felvételek tanulsága szerint elégedett volt a végeredménnyel, de azért a legfontosabb kérdést a végére hagyta:

Van kockahasa vagy nincs?