Social kosár: Ijesztő sípszó

Egészen különleges szemszögből is megnézheted Cristiano Ronaldo győztes gólját az Atalanta ellen, de találkozhatsz alábbi összeállításunkban egy olyan kisfiúval, aki talán kicsit túlságosan is szó szerint értelmezte edzőjének tanácsát.

Cristiano Ronaldo jellegzetes gólörömét kis túlzással már a világ minden táján utánozták, igencsak különböző helyzetekben.

A mozdulatsor, amilyen egyszerűnek tűnik, annyira nehéz is, vagy legalábbis nem érdemes zokniban, csúszós talajon kipróbálni.

Ilyen esetben könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy közelről tekintjük meg a parketták megfelelő összepattintását.

Fiatal korban rengeteget tanulhatnak a gyerekek az edzőktől, mondhatni ekkor szerzik meg a fontos alapokat a labdarúgáshoz.

Olykor azonban előfordul, hogy valaki szó szerint veszi, amit kérnek tőle.

Ez történt a következő kis sráccal is, akinek a bedobás elvégzése közben mondták, hogy a feje mögül dobja a labdát. Nem biztos, hogy a mester így értette...

@ashe4899

Charlie takes things so literally ##foryoupage

♬ original sound - Lunatune

A pályaszéli felvételektől sokszor nem is kell többAhogyan minél közelebbről láthatunk egy gólt, és hallhatjuk a stadion morajlását egy egészen új szemszögből, olykor igazán magával ragadó tud lenni.

Ilyen videót tettek közzé a Manchester United Instagram oldalán is, amelyen Cristiano Ronaldo győztes gólja látható az Atalanta ellen, ahol a Vörös Örödögök 2-0-s hátrányból fordítva zsebelték be a 3 pontot.

Mondhatjuk, hogy hangrobbanás történt aznap az Old Traffordon?  

Ijesztően indult az RB Leipzig elleni meccs Kylian Mbappé számára.

A franciák klasszisa nyugodtan várakozott a játékoskijáróban, amikor is a játékvezető úgy döntött, hogy kipróbálja a sípját.

A PSG sztárját egy cseppet váratlanul érte a dolog, igaz hamar kiheverte a sokkot, ugyanis ő szerezte a 3-2-re megnyert meccs első hazai gólját.