Social kosár: Legendák találkozása

Egy különleges vendég is jelen volt a Paris Saint-Germain – Leipzig összecsapáson, ahol Messi amellett, hogy nyerő embernek bizonyult, még egy korántsem hétköznapi ajánlatot is kapott egy ifjú szurkolótól.

Nem mindennapi találkozásnak lehettek szemtanúi a PSG – Leipzig meccsre kilátogatók Az egykori aranylabdás, Ronaldinho is a helyszínen tekintette meg egykori csapata meccsét, és ha már arra járt, akkor üdvözölték is egymást Messivel. A sportág két ikonikus alakja még a Barcelonában rúgta együtt a bőrt.

A nap végén mindketten örülhettek, hiszen a párizsiak 3-2-re legyőzték német ellenfelüket, ráadásul Messi két ízben is a kapuba talált.

Valahogy így néz ki a legendák találkozása.

Hang vagy a félpályáról kosarat dobni. Fogd meg a söröm.

Akár még ehhez hasonló beszélgetés is elhangozhatott volna a Warriors játékosai között, miután Stephen Curry egymás után négyszer helyezte a labdát a gyűrűbe a félpályáról, mintha az a világ legegyszerűbb dolga lenne.

Az nem újdonság, hogy a stadionokban olykor feltűnnek szurkolók, akik transzparensen üzennek a kedvencük számára, hátha az észreveszi, és megajándékozza az üzenet „feladóját" a mezével.

Aztán itt van ez a kis srác, aki a PSG Bajnokok Ligája meccsén üzent Messinek, de nem azon a megszokott módon:

Leo, add nekem a mezed, én pedig neked adom az anyukámat.

Mario Götze a tavalyi kiírás óta erősíti a PSV csapatát. Nem is megy rosszul a német középpályásnak, idén minden sorozatot figyelembe véve eddig öt gólt és hat gólpasszt jegyzett tizenhét meccsen.

Úgy tűnik a holland csapat szurkolói is elégedettek a teljesítményével, és ezt meg is mutatták. Néhányan Super Marionak öltözve látogattak ki kedvenceik összecsapására, Götze pedig vette a lapot, és készséggel fotózkodott a lelkes „dublőrökkel".