Social kosár: Ragaszkodó labda

Ronaldinho próbált jó fej lenni és egy labdával megajándékozni a rajongóit, de a játékszer annyira ragaszkodott a brazilhoz, hogy inkább „visszament" hozzá. A Bengals egyik szurkolója pedig valószínűleg arra számított, hogy készít egy remek videót a telefonjával a touchdown-t ünneplő játékosokról, de sokkal többet kapott annál.

Amikor valaki rászánja magát, hogy egészségesebb életmódot fog folytatni, akkor ehhez sok esetben szakértő segítségét kéri, aki amellett, hogy megmutatja az edzésgyakorlatokat, még az étrend összeállításában is segítséget nyújthat.

De mi a helyzet akkor, ha egy kicsit bűnözni szeretnél, amikor nem lát az edző?

Az alábbi videót látva inkább jobb nem kockáztatni.

Ronaldinho a futball egyik legösztönösebb zsenije Rengetegen kezdték miatta nézni a labdarúgást, a mindig mosolygós brazil pedig nem is okozott csalódást a játékával.

Ronaldinho annyira a focira született, hogy egy alkalommal, amikor egy labdát szeretett volna dobni Magyarországon a rajongóinak, az nemes egyszerűséggel inkább visszautat keresett hozzá.

Amikor interjút adsz a meccs végén, és azt hiszed, hogy rád kíváncsi a kamera, majd visszanézed az adást, és látod, hogy a háttérben a csapattársad elvitte a show-t.

A legendák szerint Vita Vea, a Buccaneers játékosa azóta már kiszabadult a meze fogságából  

 

Nem mindennapi videóval gazdagodott az egyik Bengals szurkoló albuma

A csapat játékosai épp egy touchdown-t ünnepeltek, amely során Uzomah véletlenül kiverte a kezéből a telefonját.

Pánikra semmi ok, a felmentősereg Joe Mixon személyében megérkezett, aki még egy kicsit hozzá is tett a tartalom teljességéhez.