Social kosár: Megvan a Fradi új kapusa?

Igen komoly téttel bír a Watford játékosainak a Liverpool elleni mérkőzés, kapott gól nélkül kellene lehozniuk a találkozót. A Fradi kapusainak mostantól érdemes lesz vigyáznia, ugyanis igen váratlan személyben kaptak kihívót a poszton.

Claudio Ranieri 2019 után ismét visszatért az angol futballéletbeA 69 éves olasz szakember 2016-ban a Premier League történetének eddigi leghihetetlenebb bajnoki címét szerezte meg a Leicesterrel, ezúttal azonban a Watford menedzseri székét foglalta el.

Nem vár könnyű feladat a csapatára hétvégén, ugyanis a Liverpoolt fogadja.

Az egyik sajtótájékoztatón pedig meg is kérdezték ezzel kapcsolatban a szakembert, egy korábbi ígéretét is felelevenítve, aki jókedvűen válaszolt a kérdésre:

2015-ben azt mondta a játékosainak a Leicesternél, hogy ha gól nélkül lehozzák a Stoke elleni meccset, akkor meghívja őket pizzázni. Ez most szombaton is így lesz, ha a csapata nem kap gólt a Liverpool ellen?

Nem pizzázni. Akkor fizetem a vacsorájukat. A pizza ide kevés. Nem, nem, akkor fizetem a vacsorájukat.

Új kihívója akadt Dibusz Dénesnek és Bogdán Ádámnak a gólvonalon? Nagyon úgy tűnik, ugyanis egy igen váratlan személy bukkant fel a kapuban a Fradi edzésén. Tokmac Nguen magabiztosan állt az érkező labdák útjába, és két ízben is remekül hárított.

Mennyire lennél meglepődve, ha betérve valamelyik étterembe egyszer csak arra lennél figyelmes, hogy a rendelésed egy világbajnok labdarúgó nyújtja át neked?

Legújabban Mario Götze, a 2014-es vb mindent eldöntő gólját szerző német játékos csapott fel kiszolgálónak,

és a képek tanulsága szerint még élvezte is a dolgot.

Nem igazán tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videóban mi a lenyűgözőbb: az, hogy Erling Haaland simán egymás tetejére helyezett három labdát, vagy az, hogy mindhármat hajszálpontosan oda rúgta, ahová azt kellett, bármiféle nehézség nélkül.