Social kosár: A szerény autogramosztó

A Chelsea középpályása ismét megmutatta, hogy mennyire szerény maradt a rengeteg siker ellenére, de azt is megnézheted, hogy hogyan NE végezz el egy ígéretes szabadrúgást. Közösségi médiás kitekintésünk következik.

N'Golo Kanté az egyik, ha nem a legjobb középpályás manapság.

A Chelsea 30 éves játékosa világbajnok, nyert Európa-ligát, két Premier League-címet,  na meg Bajnokok Ligája-győztesnek is monhatja magát.

Kanté piaci értékét nem kevesebb, mint 55 millió euróra becsülik, amely nem véletlen. Hogy mindezek ellenére mennyire maradt meg szerénynek? Az alábbi videóban egy étteremben felszolgáló srác ismerte fel a francia spílert, aki kis túlzással sokkal inkább volt zavarban attól, hogy rajongókkal találkozik, mint a szurkolók maguk.

Egy jó helyről kapott szabadrúgás némi túlzással fél gólAz ilyen helyzetekben általában a csapat legjobb rúgótechnikával megáldott játékosai szoktak a bőrgolyó mögé állni, hogy aztán egy remekül elvégzett pontrúgással gólt szerezzenek a csapatuknak. Aztán itt van ez a videó, ahol ennek a szöges ellentétét láthatjuk.

A magyar válogatott finoman szólva sem volt sikeres a kedd esti, Anglia elleni vb-selejtezőt megelőzően. Először hazai pályán szenvedtünk súlyos, 4-0-s vereséget az angoloktól, majd jött a talán még ettől is fájóbb oda-vissza zakó az albánok ellen.

 

Mindezek tudatában nem sok jót várt a közvélemény a csapat Wembley-be való látogatása előtt, de a srácok megrázták magukat, és bravúros, 1-1-es döntetlent értek el a "Háromoroszlánosok" ellen.  

Mennyivel jobb ilyen képeket látni.

Az utánpótlás fociban számolni kell azzal, hogy a kissrácok között olykor igen szemetszúró különbség van fizikális adottságokban. A következő videóban erre láthatunk egy jó példát, ahol igen tekintélyes hátrányból indult a védekező játékos, és nem is sikerült megoldania a feladatát. Pánikra semmi ok, jött a csapattárs, aki fogalmazzunk úgy, hogy kisegítette.