Social kosár: Ronaldo és a reggeli kávé

Luka Doncic vállal nyomott egy laza csont nélkülit, míg a brazil Ronaldo valószínűleg utcahosszal nyerte volna meg a „hogyan pózolj a reggeli kávéddal" versenyt.

Luka Doncic-ról jó eséllyel minden NBA rajongó tudja, hogy piszok jó játékos. Az alacsonynak nem mondható, 201 centiméter magas szlovén klasszis 2018 óta erősíti a Dallas Mavericks csapatát.

Doncic ezúttal egy újabb szemszögből is megmutatta, mennyire érzi a gyűrűt.

Legyen szó kézből vagy vállból elindított labdáról, az úgyis a kosárban landol.

Párszor megnéztük az alábbi videót, de még most is dörzsöljük a szemünket Nem tudjuk, hogy a brazil futsal játékos, Beto mit reggelizett aznap, de az tény, hogy brutális módon „bánt el" az ellenfél kapusával. Te hogyan neveznéd ezt a fajta mozdulatsort?

Aki rendszeresen követi a közösségi médiát, az valószínűleg találkozott már olyan fotókkal, ahol a kép szereplői egy jóleső reggeli kávéval pózolnak.

Aztán itt van Ronaldo, akit sokan a valaha volt egyik legtehetségesebb labdarúgónak tartanak.

Maradjunk annyiban, hogy az ő kávézási díszletét igen nehéz űberelni.

Valahogy így néz ki, amikor valakit egy ígéretes helyzetben taktikai faulttal állítanak meg És, hogy ki követte el a szabálytalanságot? Esetleg egy védő, vagy az egyik középpályás? Dehogy, a fűcsomó, na meg a gravitáció együttes erővel voltak ludasok.

Képzeld csak el a helyzetet. Kispályás focit toltok a haverokkal, te elöl maradsz, hogy egy esetleges jó indítást befejezz.

Az eleje a történetnek meg is volt, a labda hajszálpontosan érkezett, a sarkazási kísérletet azonban a portás bravúrral hárította.

A visszapattanó labdával mit kezdenél ilyen helyzetben? Csak egy tipp: semmiképp se kövesd az alábbi videóban látható úriember példáját.