Social kosár: Orrukat lengető futballisták

Az NFL nem először rendezett már meccset Angliában. Ezúttal azonban nem a Wembley, hanem a Tottenham új stadionja volt a helyszín, amelynek egy kisebb átalakításon is át kellett esnie ehhez.

A kapusok dolga nem egyszerű, és egyfajta bátorság is kell hozzá, hogy valaki ezt a posztot válassza, hiszen nem könnyű kivédeni a feléjük szélsebesen közeledő bőrgolyót, ráadásul egy erőteljesen megküldött labda igen nagyot is tud ütni.

De mi a helyzet, ha a védési kísérlet közben megüti a kezét a portás?

Billy Wingrove, az F2Freestylers duó tagja humoros videóban mutatja meg: csak adj a kezébe gyorsan egy hangszert, és máris kész a rögtönzött partihangulat.

Amikor a foci és a filter találkozik. Úgy tűnik jó a hangulat az olasz válogatott háza táján, vagy legalábbis Jorginho, a Chelsea futballistája valószínűleg remekül van.

Erre enged következtetni az alábbi videó is, ahol a középpályás előkapta a mobilját, majd egy effektet segítségül hívva nem hétköznapi orrot varázsolt két válogatottbeli csapattársának.

A reakciókat elnézve sem Emerson, sem pedig Insigne nem vette zokon a dolgot.

Az amerikai foci ismét eljött Európába, ezúttal az Atlanta Falcons és a New Jork Yets mérte össze a tudását távol az otthonuktól.

A helyszín Anglia, azon belül pedig a Tottenham Hotspur 2019-ben megnyílt új stadionja, amely 62 ezer néző befogadására alkalmas.

Persze a játékteret kicsit fazonra kellett szabni, hiszen más a körítése a tojáslabdával játszott sportágnak. Hogyan néz ki egy ilyen átalakítás? Az NFL hivatalos Instagram oldalára feltöltött rövid videójában most ezt is megnézheted.

A fociban az egyik legfontosabb adottság egy támadó esetében a gyorsaság. Elvégre akár egy jól időzített csel, akár egy kiugratás esetében kellő sebességgel kell rendelkezni. Előfordul azonban, hogy akármennyire is próbálkozunk, a lábak nem engedelmeskednek olyan ütemben, mint ahogyan azt szeretnénk.