Social kosár: David Beckham különleges pillanata

David Beckham először hallgatta meg a 20 évvel ezelőtt szerzett csodagóljáról az eredeti felvételt, míg egy golfozó palánta költséges ütést hajtott végre. A brazilok ismét bebizonyították, hogy a tengerparti fociban ők a császárok.

Beckham 20 éve csavarta be  

David Beckham 20 év elteltével hallgatta meg először az eredeti hangfelvételt a 2001-es, Görögország ellen lőtt szabadrúgásgóljáról. Hihetetlen látni, milyen érzelmeket vált ki a korábbi szupersztárból a kommentátor üvöltése.

 

 Amikor összeszorul a Barca szurkolók szíve        

A legtöbb FC Barcelona rajongó úgy tartja, a klub korábbi legendájának, Xavinak kellene valamikor megörökölnie a csapat kispadját. Ezek a hangok egyre megerősödtek, és leginkább azonnal követelnék a katalán hívek az egykori középpályás kinevezését.

Főleg, amikor látják, hogy Xavi milyen hatással van jelenlegi csapatára, a katari Al Saddra...

 

Milyen jó, ha a gyerek golfozó akar lenni...      

Az köztudott, hogy a golf nem egy pénztárcakímélő sport. Főleg, ha olyan plusz költségek is felmerülnek, mint a videóban szereplő srác családjánál.

Pénztárcát elő!  

 

Csak "lazázunk" a strandon    

Ha tengerparti homokfociról beszélünk, mindenkinek a brazilok jutnak eszébe. Elképesztő magabiztossággal képesek a levegőben tartani a labdát, ráadásul nem is akármilyen mozdulatokkal.

Ebből láthatunk most még egy mintapéldát.