Social kosár: CR, ez nem biztos, hogy jó ötlet

Egy fiatal hölgy igen leleményes módját választotta, hogy elkapja a felé repülő labdát egy baseball meccsen, míg Cristiano Ronaldo ugyan nagy versengő hírében áll, de ezúttal lehet, hogy eltévesztette a súlycsoportját.

Hogyan használd okosan a műlábad? Hát így! Az alábbi videóban látható hölgy zseniálisan használta művégtagját, miután egész egyszerűen a kezébe vette, majd a magasba emelve kapta el az éppen felé repülő baseball labdát.

Ilyen elkapást még biztosan nem láttál, az tuti!

Cristiano Ronaldo korszakos zseni, ezt nem lehet tagadni.

A modern futball egyik legnagyobb kiválósága küzdeni akarása és elszántsága miatt jutott ilyen messzire a karrierjében, és a versengés iránti vágy még mindig ég benne.

Ezúttal azonban lehet, hogy kicsit nagy fába vágta a fejszéjét, miután a korábbi UFC harcossal, Khabib Nurmagomedovval nézett farkasszemet. Maradjunk annyiban, hogy ezen a meccsen nem biztos, hogy ő jönne ki győztesen.

Az alábbi videóban szereplő kissrác valószínűleg egy életre megtanulta, hogy legközelebb emelje fel a tekintetét labdavezetés közben.

A technikával semmi probléma nem volt, szép lendületes támadást vezetett, arról azonban elfeledkezett, hogy nem a szabadban, hanem egy teremben van, aminek bizony vannak falai is. 

Minden sportágnak megvannak a maga jellegzetes mozdulatai, amelyeket gyakorlatilag az összes sportoló csinál. Ki így, ki úgy, de a lényege ugyanaz. Nincs ez másképp a teniszben sem, amelyről egy kis összeállítást is készítettek.

Hölgyeim és Uraim, most megnézhetjük, ki hogyan csapkodja az ütőjét a cipőjéhez, és ki milyen technikával fújkálja meg az ujjait egy-egy labdamenet előtt.