Social kosár: Három büntető? Háromszor védjük ki!

Lionel Messi megszerezte első gólját a PSG-ben, és valljuk be, nem sikerült rosszul. Messi találata mellett azonban megnézhetsz a cikkben egy olyan büntetősorozatot is, amilyet szerintünk még nem láttál.

Még hogy egy büntető nem lehet izgalmas. Egy török focimeccsen a 90. percben büntetőhöz jutottak a kék-fehérben szereplő játékosok. 

Először hárított a kapus, azonban a játékvezető újrarúgatta azt és felmutatott egy sárgát. Jöhetett a második kísérlet, a portás pedig ezúttal is résen volt, újra védett. Valami probléma azonban ismét akadt, és leküldték a hálóőrt, ezért a harmadjára is megítélt tizenegyesre már egy mezőnyjátékos állt a gólvonalra.

Ekkor jöhetett az újabb fordulat: rajta sem jutott át a labda a gólvonalon. Ezek után mondja valaki, hogy könnyű egy büntetőt értékesíteni.

Megszerezte első gólját Lionel Messi a Paris Saint-Germainbe való igazolása óta.

Az argentin klasszis a Manchester City elleni, 2-0-ra megnyert BL-meccsen mattolta a vendégeket. Egy igen formás kontra végén Mbappé készített le tanárian Messinek, aki pazarul emelt a hálóba.

Az első megszerzése után végre kiszakad majd a gólzsák?

Frenkie de Jong nem felejtette el, hogy honnan jött. A Barcelona holland játékosa az Ajaxban lett igazán ismert játékos, és úgy tűnik továbbra is figyelemmel követi korábbi klubjának menetelését.

Az Ajax kedden fogadta a Besiktas csapatát a Bajnokok Ligájában, míg a Barcelona szerdán lépett pályára, így az utazás közben volt ideje arra, hogy a telefonján kövesse az eseményeket.

Örülhetett, hiszen a hollandok 2-0-ra győztek, és vezetik a csoportjukat.

Ha a mai napon csak egy gólt nézel meg, akkor ez legyen az. A dolgot csak szépíti, hogy nem valamelyik topligás meccsen esett a találat. Nem túlzás, hogy ez az összjáték még a legnagyobb futballszínpadokon is megállná a helyét.