Social kosár: Vizes találat a Genoa meccsén

Az Aston Villa akkora győzelmet aratott az Old Traffordon, hogy a vendégek kapusa nemes egyszerűséggel táncra perdült a pálya közepén. De a tökéletes csere iskolapéldáját is megnézheted legújabb social média összeállításunkban.

Valahogy így lehetne papírra vetni, ha a tökéletes cserét definiálni lehetne.

Pályára lépés, gyors labdaszerzés, az egyik ellenfél becsapása, majd higgadt kapuba emelés a kinn álló kapus felett.

Hölgyem és uraim, ennyire egyszerű játék az a bizonyos futball!

Talán Hulk állt be egy kicsit focizni? Nem, de azért nincs szégyenkeznivalója az alábbi videóban látható úriembernek az izomméreteit tekintve. Fogalmazzunk úgy, hogy a felépítése alapján nem az a kifejezett labdarúgó alkat.

Nem biztos, hogy szívesen ütköznénk vele a pályán egy labdaszerzési kísérlet során.

Nem volt szívbajos a Genoa játékosa, Mattia Destro, akinek a kezében maradt egy palack víz, miközben folytatódott a játék.

Az olasz csatárt annyira nem zavarta a dolog, hogy amint megkapta a labdát, rúgott gyorsan egy parádés gólt, miközben a vízzel teli üveg végig ott volt a kezében.

A meccs egyébként 3-3 lett a Verona ellen, Destro pedig két gólt vállalt magára.

Nem kis bravúrt hajtott végre az Aston Villa csapata a Premier League hatodik fordulójában, miután az Old Traffordon sikerült legyőznie a Manchester United csapatát.

Kellett ehhez némi szerencse is, hiszen a vendégek a 88. percben szerezték meg a vezetést, de a Vörös Ördögök a 93. percben büntetőhöz jutottak.

A labda mögé az a Bruno Fernandes állt, aki nem arról híres, hogy hibázna az ilyen helyzetekben, most azonban mégis ez történt, és felküldte a lelátóra a játékszert.

Az Aston Villa kapusa, Emiliano Martinez finoman fogalmazva is élvezte az elpuskázott büntetőt, és az ezzel megkaparintott győzelmet.