Social kosár: Inkább mentem volna suliba

Legújabb social média körképünkben kis túlzással találkozhatsz mindennel. Lesz visszatérő közönség kedvenc, egy hatalmas kosarat szerző kis srác, és egy olyan szurkoló is, aki lehet, hogy utólag már megbánta, hogy a suli helyett a meccset választotta.

A csapatsportokban mindig az a nap csúcspontja szurkolói szemszögből, amikor kedvenceink pontot vagy éppen gólt szereznek, a sportágtól függően. Nincs is annál mámorosabb érzés, amikor együtt örülhetünk a szurkolótársakkal.

Vagy mégis?

Úgy tűnik, hogy az alábbi két, Fenerbahce szurkolónak legalább akkora örömöt szerez, ha  a nagy rivális Galatasaray kap gólt, mintha kedvenc együttesük találna be az ellenfél kapujába.

A topligákban nem új keletű dolog, ha egy korábbi közönségkedvenc visszatér, akkor hatalmas örömmel fogadják őt a szurkolók. Van azonban, akinek kisebb színpadon is sikerül ilyen nívót elérnie, és ez talán még többet is ér.

Muhamed Besic először 2012 és 2014 között játszott a Fradiban, ahol kiemelkedett a mezőnyből, majd a 2014-es világbajnokság után le is igazolta őt az Everton.

Most Besic visszatért a magyar csapathoz, a fogadtatása pedig mindent elárul.

Aki sportol, annak előbb-utóbb meg fog adódni a karrierjében a „nagy pillanat".

Ennek a kissrácnak egy már egészen biztosan volt az életében, miután alig 2-3 másodperce volt arra, hogy a saját térfelén kapott labdát eljuttassa az ellenfél gyűrűjébe. Spoiler: sikerült neki!

Amikor duplán nem jön össze a dolog...

A Manchester United a West Ham csapatával játszott az angol Ligakupában.

A meccsre több mint hetvenezren voltak kíváncsiak az Old Traffordon, de volt, akinek egészen más elfoglaltsága is lett volna.

A képen látható kisfiú az alábbi szöveget mutatta fel a stadion lelátóján:

Kihagytam az iskolát, hogy láthassam Ronaldót játszani.

Ezúttal azonban nem happy end a dolog vége, ugyanis CR7 nem lépett pályára, ráadásul a United még ki is kapott, és búcsúzott a kupaküzdelmektől.