Social kosár: A kő-papír-olló az új érmefeldobás

Az egyik orosz bajnoki meccsen igen leleményes módját választották annak, hogy eldöntsék, melyik csapat kezdi majd a meccset, de emellett néhány megmosolyogtató jelenetet is összegyűjtöttünk a közösségi médiából.

A fociban számtalan módja van annak, hogy emlékezetes, szép gólokat szerezzenek. Legyen szó egy okos, cseles befejezésről vagy egy jól eltalált, erőteljes löketről, mindnek megvan a maga varázsa.

Persze, ide tartoznak azok a lövések is, amelyek igazán szép kanyart írnak le, mire a hálóhoz érnek. Az alábbi felvételen pedig nem csak lábbal, hanem igen különös testrészekkel is ámulatba ejtő gólokat szerez a fiatalember.Igaz, talán egy kis trükk azért van a videóban...

Sokan mondják: „Tizenegyesből könnyű!"Ennek talán kicsit ellentmond a tény, hogy manapság már egyre több büntetőt hárítanak a kapusok, de emellett persze rosszul is el lehet végezni a mészpontról a lövést. Remek példa erre a következő videó...

A csapatsportokban nem ismeretlen dolog, hogy a meccsek előtt eldöntik, melyik együttes kezdje a mérkőzést. A fociban ennek az érme feldobás a leggyakoribb módja.

Az orosz bajnokságban azonban egészen új oldalról fogták meg a dolgot, és egy kis versengésre bírták a két csapatkapitányt, akik egy kellemes, kő-papír-olló csatában döntötték el, hogy kié a kezdés joga.

Legyen szó bármilyen sportágról, mindig történik valami érdekesség a pályán

Ezúttal egy futballpályára „látogatunk", ahol már a kapus hibája is fejhez kapós történet, de a csatár gólöröme, amelyet az ajándékba kapott gólja utána nyomott le, na az mondjuk nem sorolható a hétköznapi „esetek" közé.