Social kosár: Ander Herrera edzési módszere

Mai social média körképünkben megnézheted, hogy milyen lehet az, amikor az edző két pillanat alatt megbánja a cseréjét, de egy nagyon lelkes kisfiút is lencsevégre kaptak, miután egy baseball meccsen hozzákerült a lelátóra ütött labda.

Nem sok kellemesebb érzés lehet egy edző életében, mintsem olyan jól nyúl bele egy meccsbe a cserével, hogy a pályára küldött játékosa jelenti a különbséget.

Aztán itt van az alábbi videó, ahol a csere megtörtént, majd főhősünk azonnal akcióba is lendült,

meghúzott pár látványos biciklicselt, de ami utána következett, arra nem is igazán találjuk a szavakat.

Jó csel, bedobás...

A helyszínen átélni egy profi sporteseményt mindig egészen különleges érzés, legyen szó a legkisebbektől a legnagyobbakig.

A focinál sokan próbálják begyűjteni a meccsek végén a játékosok mezeit, a baseballban pedig az egyik legemlékezetesebb dolog, amikor egy, a lelátóra szálló labda éppen nálad landol.

Ezt tapasztalhatta meg az alábbi videóban látható kisfiú is, akinek ugyan segítettek egy kicsit, de amint megkaparintotta a játékszert olyan örömtáncot járt, amiért már megérte kivinni őt a meccsre.

Sokfajta edzésmódszert lehetett már korábban is látni a profi labdarúgóktól, amellyel próbálnak a lehető legjobb kondiban maradni a meccsekre.

Aztán itt van Ander Herrera, a PSG középpályása, aki egészen egyedi módját választotta a tréningnek.

Végül is, eddig nyolc meccsen négy gól és két gólpassz a mérlege a szezonban, úgyhogy működik a módszer...

A futball szerelmeseinek igazából teljesen mindegy, hogy milyen körülmények között rúgják a bőrt, csak legyen két kapu, egy labda, és már mehet is a játék.

Persze vannak olyan esetek, amikor a körítés is egészen lélegzetelállító tud lenni.

Ilyen látvány mellett valószínűleg még annak is megjön a kedve a labdarúgáshoz, aki egyébként azt sem tudja, hogy mi az a les...