Akadályfutás a Ligetben - Programajánló

A BSI idei rendezvénynaptára új eseménnyel bővül: A Liget Akadályfutás résztvevői egy hatalmas bulifutás keretében vehetik be a Várossligetet, amikor is a parkot egy óriási játszótérré alakítják számukra!

Az elmúlt években a Budapesten rendezett akadályfutásoknak nagy sikere volt, így most egy új helyszínnel készülnek a szervezők.

Az esemény időpontja: 2021.szeptember 26.

Helyszíne: Városliget - Napozórét (a rajt és a cél innen indul).

6,5 kilóméter alatt 25 kaladot élhetnek át a résztvevők, miközben keresztül - kasul átszelik a Városligetet. Olyan helyekre is bejuthahtnak, ahová nem is gondolnák.

Az útvonal során találkoznak majd különböző akadályokkal, ilyen lesz például a füstalagút, a gumilógatás, a mászófal, a habalagút, a fügeszkedés vagy akár a PET palack árok is. 

A versenyzőket kis csapatokban indítják majd el, ezzel megóvják a liget épségét és, hogy az akadályoknál megfelelő legyen az áramlás. 

Különböző impozáns épületeket is érint  az útvonal, így az indulók megfordulnak majd a Vajdahunyad Várában, a Jáki Templom kerengőjében vagy akár a Millenium Házában is. Mindeközben pedig a családdal, a barátokkal vagy a munkatársakkal szórakozhatnak jót! 

A teljesítők pedig jutalmul befutóérmet kapnak.

Nevezni még a helyszínen is lehet, vagy online az alábbi linkre kattintva.