Social kosár: Gólpassz a sporitól

Egy lelkes rajongó igen látványos képet rakott ki Cristiano Ronaldóról, míg a Bundesligában kis túlzással az egyik bíró adta a hét gólpasszát az előző fordulóban, igaz, a szabályok értelmében el kellett vennie a találatot, pedig az a sarkazós assziszt nem mindennapos látvány volt...

Nem mindennapi gólt láthattak a Frankfurt - Stuttgart Bundesliga meccsre kilátogató nézők az előző fordulóban.

Kivételes azonban nem a találat miatt marad a jelenetsor, hanem a gólpassz miatt, amelyet maga a spori adott, méghozzá sarokkal.

Akármennyire laza és látványos volt, természetesen érvénytelenítenie kellett az egyébként kiváló kiugratásból szerzett gólt.

"Mennyi időd van? Az összes!"

Válaszolhatta a thecollegecuber_ nevű Instagram felhasználó, akinek videóját még a Manchester United hivatalos oldalán is megosztották.

A fiatalember „néhány" rubik kockát segítségül hívva alkotta meg a Vörös Ördögökhöz 12 év után visszatérő Cristiano Ronaldo képmását.

Van türelme, az egyszer biztos...

Ha valaha is játszottál focicsapatban, akkor biztosan tudod, milyen izgalmas tud lenni az edzéseken a „cicázós" játék, amikor páran alkottok egy kört, majd egy vagy két „áldozat" beáll annak közepére, és próbálja megszerezni a labdát.

Egy kis spoiler: A Leicester City edzésén nem jött össze a dolog.

Az első kötény még hagyján, de aztán amit Kasper Scmeichel leművelt kapus létére Hamza Choudhury-val, az finoman szólva is csúnya. Elvannak a gyerekek, ha játszanak... 

Az asztalitenisz egy nagyon gyors és látványos sportág. A profik elképesztő sebességgel tudják továbbítani a másik térfélre az apró kis labdát, és ami sokszor már nyerő ütésnek tűnik, olykor még azt is sikerül visszapasszolnia az ellenfélnek.

Aztán itt az alábbi videó, ahol a szerváló játékos apait-anyait beleadva próbált pontot szerezni, az ellenfele pedig, nos, maradjunk annyiban, hogy igen lazán kezelte a helyzetet...