Social kosár: Kakasviadal a City edzésén

A Manchester City edzésén két csapattárs ugrott egymásnak, míg Cristiano Ronaldo ismét megmutatta, hogy milyen ember. Legújabb social média körképünkben ezúttal a futballpályákon történtek kapnak főszerepet.

Kisebb csetepaté alakult ki a Manchester City egyik edzésén. Jesus és Mahrez szólalkoztak össze, majd ugrottak egymásnak. A City két bikája ádáz harcot vívott egymással, és a földharctól kezdve a harcművészetek egész széles tárházát vitték ki a gyepre.

 A viaskodó feleket Bernardo Silva igyekezett szétválasztani, több - kevesebb sikerrel.

Az erről készült felvételre persze érdemes kellő humorral tekinteni.

Cristiano Ronaldo ismét megmutatta emberi nagyságát. A Manchester United sztárja még a Young Boys elleni Bajnokok Ligája meccs kezdete előtti bemelegítés során találta el labdával az egyik biztonsági személyzetet.

Ronaldo az elsők között termett ott, hogy megnézze, minden rendben van-e a hölggyel, aki a meccs végén egy mezzel gazdagodott, és a képeket elnézve utólag talán már nem is bánja annyira, hogy belenézett egy sistergős CR7 löketbe.

Ahogyan az lenni szokott a népszerű focis játék minden évben megjelenő új részénél, a játékosok maguk fedezik fel, hogy milyen értékeléseket kaptak a készítőktől.

Ezúttal Kevin de Bruyne és Phil Foden rántották le a leplet csapattársuk, Kyle Walker kártyájáról.

  Hogy mi volt a megdöbbenés oka?

Az angol jobbhátvéd csupán 78-as sprintsebességet kapott, miközben a Premier League egyik leggyorsabb játékosaként tartják számon.

Valahogy így néz ki, amikor Dávid legyőzi Góliátot. A Ferencvárost a BL küszöbén búcsúztató Young Boys egy utolsó másodpercekben szerzett találattal 2-1-re legyőzte a jóval esélyesebb Manchester Unitedet.

Miért olyan nagy dolog ez?

Míg a svájciak kerete 62 millió eurót ér, addig a másik oldalon ez az összeg 937 millió.

A meccs statisztikái? Közel 20 hazai próbálkozás a vendégek kettőjével szemben. Ha van példa, amikor borul a papírforma, akkor ez a meccs mindenképp ide tartozik.