Social kosár: Ki engedte ki a kutyát?

Úgy látszik az állatok kerültek főszerepbe a napokban a különböző sporteseményeken. Az egyik krikett meccsen egy kutyus döntött úgy, hogy beáll kicsit játszani, míg a Panthers meccsén egy óriás párduc tartott „bemutatót".

Nem hétköznapi „játékos" lépett pályára egy női krikett mérkőzésen. A váratlan vendég pórázzal a nyakában érkezett meg, és ha már ott volt, akkor be is állt játszani kicsit.

A gyorsasága mindenképp kiemelkedett a mezőnyből, így nem volt meglepő, hogy elsőként csapott le a földön szabadon guruló labdára.

Stephen Curry a kosárlabdapályán érzi igazán otthon magát, ezzel valószínűleg nem mondtunk újat.

A Golden State Warriors sztárja nemrég azonban egy golfpályán tűnt fel, ahol megmutatta, hogy még az orra előtt elsüvítő ütő sem képes arra, hogy megijessze.

Az ütést elvégző golfozó, Phil Mickelson előtte azért egy megnyugvást keltő, „bízzunk a legjobbakban" mondattal bátorította az amerikai kosarast.

„Add haza, nem lesz baj." Utóirat: de baj lett.

A Los Angeles FC - Real Salt Lake meccsen csúszott egy kis porszem a gépezetbe. 2-2-es állásnál, a vendégek védője, Toni Datkovic igyekezett hazaadni a labdát, a csapat kapusa azonban éppen a kapujából kifelé rohanva jelezte neki, hogy hagyja a játékszert. Hogy mi lett a vége? Egy igen kellemetlen öngól, amivel el is veszítették a mérkőzést.

Egészen új szintre emelték a meccs előtti látvány fogalmát az NFL-ben szereplő Carolina Panthers-nél.

A túlméretezett párduc először begyűjtötte az aktuális ellenfél, a New York Jets emblémájával ellátott zászlót, majd a pálya közepére szökkenve meg is semmisítette azt.

A „kis" cica szerencsére arra azért figyelt, hogy senkire ne lépjen rá a pályán tartózkodók közül.