Social kosár: Repülő macska egy amerikai stadionban

Igen izgalmas pillanatokat okozott Amerikában egy cica, amely úgy gondolta, hogy jó ötlet egy egész emeletnyit zuhanni a stadionban, de legnagyobb szerencséjére a szurkolók jókor voltak jó helyen, így happy end lett a dolog vége.

Szokták mondani, hogy a macskáknak kilenc élete van, illetve mindig talpra esnek. Az alábbi videóban látható cica rendesen kimaxolta ennek a két elméletnek a tesztelését.

Az Amerikában található Hard Rock Stadionban okozott izgalmakat a kis négylábú, miután valahogyan a stadion felső karéjának szélére keveredett, majd rövid kapaszkodás után egészen a lelátó alsó szintjéig zuhant.

Az alul elhelyezkedő szurkolók egy zászlót kifeszítve védték meg a becsapódástól, ezzel nagy örömet okozva a stadionban.

Cristiano Ronaldo igen stílusosan érkezett meg második időszakára a Manchester Unitednél.

A portugál klasszis két góllal segítette a vörös ördögöket a Newcastle elleni, 4-1-es győzelem során.

Természetesen a mára ikonikussá vált gólörömét is előkapta a tarsolyból, amelyhez az Old Trafford közönsége adta a „háttérzenét". 

Hogy mit szólt mindehhez az ötszörös aranylabdás édesanyja, aki a helyszínen szurkolt kisfiának?

Maradjunk annyiban, hogy igen érzelmesre sikerült az első gól, nem is tudta magában tartani a könnyeit, de jó eséllyel nem ő volt az egyetlen aznap, aki így reagált a Manchester United szurkolói közül.

Igen eseménydús mérkőzést játszott egymással a Bayer Leverkusen és a Borussia Dortmund. A hazaiak háromszor is vezettek a meccsen, a végén mégis a dortmundiak örülhettek a 4-3-mas összecsapáson.

A vendégek negyedik gólja során a Leverkusen szurkolói megkínálták pár sörrel a találatot ünneplő Haalandékat, az egyik berepülő poharat pedig röptében kapta el Jude Bellingham. A 18 éves angol középpályás az Instagramon emlékezett meg a pillanatról, amelyhez stílusosan csak ennyit fűzött:

Tökéletes nap az első sörömhöz. Nem lettem a rajongója.