Social kosár: Ziyech a darts színpadán?

A Buccaneers – Cowboys meccsel elrajtolt az NFL legújabb szezonja, de a vendégek irányítója, Dak Prescott által bemutatott egészen egyedi bemelegítő mozdulatok sem bizonyultak elégnek a győzelem megszerzéséhez. A Darts csapat-vb-n pedig feltűnt a Chelsea futballistájának hasonmása, ami a játékos egykori csapattársának figyelmét sem kerülte el.

Legyen szó bármilyen sportágról, mindenhol akadnak játékosok, akiknek egészen sajátos bemelegítési módszereik vannak a meccsek előtt. Olyan képeket már biztosan sokan láttak, ahol az irányítók passzolgatják a labdát, hogy minél jobban érezzék az ujjaik között a tojáslabdát a meccsek kezdete előtt.

De azt a fajta csípőmozgást, mint amelyet a Dallas Cowboys játékosa, Dak Prescott lenyomott, nem sokszor láttunk még.

A táncmozdulatokra hasonlító jelenetsor azonban nem volt elég, a Cowboys az utolsó másodpercekben, 31-29-re elbukta a Buccaneers elleni szezonnyitó mérkőzést.

Amennyi ember él a földön nem lehetetlen, hogy vannak, akik nagyon hasonlítanak egymásra. Jelenleg is zajlik a darts csapat-vb, és azok, akik tisztában vannak a futballjátékosokkal is, feltűnhetett az, ami a Manchester United labdarúgójának, Donny van de Beeknek is.

A holland játékos egykori csapattársa, Hakim Ziyech jelenleg már a Chelsea-t erősíti, és kétségkívül nagyon hasonlít a gibraltári darts csapat egyik játékosára. Van de Beek csak annyit fűzött az észrevételhez, hogy Ziyech még a darts-ban is ott van.

Az alsóbb osztályú futballmérkőzéseknek megvan a maguk varázsa. Aki eddig esetleg csak profi mérkőzéseket tekintett meg a helyszínen, egyszer érdemes kilátogatnia egy amatőr összecsapásra is, ugyanis egészen más megközelítésből láthatja a focit.

Az alábbi videóban például egy igazi labdazsonglőr állt a gólvonalon, aki egy ártalmatlannak tűnő lövést nagyjából öt mozdulattal hatástalanított.

Igaz, a védés megvolt, innentől kezdve a többi nem számít.

Paul Pogba a mai futball egyik legismertebb játékosa.

A Manchester United középpályása a játéka mellett többször hívta már fel magára a figyelmet például a különböző hajviseleteivel, a táncmozdulataival, vagy éppen a csapattársaival való, egyedi kézfogásaival.

Ezúttal az édesanyjával mutatott be egy ehhez hasonló mozdulatsort, és mostantól legalább tudjuk, hogy honnan örökölte a lazaságát a francia válogatott játékos.