Social kosár: BL-t nyerni magyar csapattal? Mostantól megteheted!

Ismét körülnéztünk a neten, és találtunk is ezt-azt. Kiderült például, hogy Cristiano Ronaldo nem csupán levezetni igazolt vissza Manchesterbe, illetve a focis videójátékok kedvelőinek is jutott örömhír, hiszen hosszú idők után ismét kezünkbe vehetjük majd egy magyar csapat irányítását.

Már kezded unni, hogy minden évben a Barcelonával, a Bayern Münchennel vagy épp a Real Madriddal nyered a trófeákat? Akkor most eljött a te időd, ugyanis hosszú idők után ismét lesz magyar csapat a népszerű focis videojátékban.

A Fradi a közösségi oldalain osztotta meg a hírt, miszerint a FIFA 22-ben már a Ferencváros csapatával is játszhatunk majd.

Itt az ideje, hogy a Bajnokok Ligája döntőben mondjuk Tokmac és Uzuni szállítsák a gólokat?

Ha van pillanat, amikor sokan inkább letennék az ütőt, és egyből odaadnák a győzelmet az ellenfélnek, akkor az alábbi videóban látható labdamenet ilyen lehetett.

A brit asztalitenisz játékos, Liam Pitchford mindössze két mozdulattal mattolta ellenfelét, ráadásul egy olyan hát mögötti ütéssel, amelyre még a gyönyörű találat „elszenvedője" is elismeréssel reagált.

Végülis, ennyire egyszerű ez a sport...

Azt hitted, hogy a pályafutása során már mindent elérő Cristiano Ronaldo 36 évesen csak levezetni érkezett egy-két idényre a Manchester Unitedbe?

Hát, akkor tévedsz!

A Vörös Ördögök Instagram oldalára felkerült videóban a portugál klasszis az Old Trafford gyepén beszélgetett egykori manchesteri csapattársával, Wes Brownnal.

Többek között elmondta, hogy nem nyaralni érkezett, szeretett trófeákat nyerni a Uniteddel korábban, és ismét ez a célja. Úgy érzi, neki, a szurkolóknak és a klubnak is jó lehetőség ez az előrelépésre, és nagyot tud majd alkotni az elkövetkezendő 3-4 évben.

Lehet, hogy 2013 után hamarosan ismét a Manchester United ül fel a Premier League trónjára?

Új kapitánya van az RB Leipzig-nek Marcel Sabitzer távozása után. Erre a megtisztelő feladatra pedig nem mást választottak, mint a klubnál 2015 óta védő Gulácsi Pétert.

Innentől a magyar válogatott hálóőre kanyaríthatja majd karjára a csapatkapitányi szalagot.

Nincs is min csodálkozni ezen, hiszen Gulácsi a Bundesliga egyik legjobb kapusává nőtte ki magát, és mostanra már több mint 160 meccs van a kesztyűiben a német első osztályban.