Social kosár: Nagy embernek nagy ütő jár

Legújabb social média körképünkből kiderül, hogy milyen jó hangulatban várják a Buccaneers háza táján az NFL rajtját, míg a két évvel ezelőtt a futballtól visszavonult Peter Crouch a golfpályán tűnt fel, nem akármilyen golfütővel.

A futballtól 2019-ben visszavonult Peter Crouch sokak emlékezetében úgy maradt meg még aktív játékosként, mint a magas fickó, aki nagyon vékony. Ennek ellenére nagyon termelte a gólokat karrierje során.

Az igen fizikális angol első osztályban több mint száz gólt jegyzett, de a válogatottban is húsznál többször zörgette meg az ellenfelek hálóját.

Úgy tűnik a hórihorgas egykori támadó élvezi a foci utáni életet, legújabban egy golfpályán kapták kamera végre. Természetesen a 201 centis magasságához méretes ütő is kell, de pánikra semmi ok, megtalálta a számára megfelelőt.

Előfordult már veled, hogy egy-egy hatalmas kapusbravúr láttán megfogalmazódott benned, hogy ezt mégis hogyan védte ki a portás? 

Az alábbi videóban meglesheted, hogy a Boavista kapusa, Alireza Beyranvand hogyan fejleszti a reflexeit. Legyen szó a legkisebb méretű labdától a legnagyobbig, az iráni nemzetiségű kapus kezeit semmi sem tévesztheti meg.

Úgy tűnik, hogy jó a hangulat az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers háza táján. Miért is ne lenne, elvégre kezdődik az új szezon, a csapat pedig címvédőként vág neki az alapszakasznak.

Az amerikai foci szerelmeseinek az már nem újdonság, hogy Tom Brady és Rob Gronkowski mind a pályán, mind azon kívül remekül megértik egymást.

 A csapat TikTok oldalára feltöltött videójából pedig az is kiderül, hogy igen vidám hangulatban várják a kezdőrúgást. Ha a szezon során is ilyen mosolygósak lesznek, az sok jót nem ígér a riválisoknak.

@bucsnfl

Bestie vibes only ft. the musical stylings of Robby G. @robgronkowski @tombrady #buccaneers#gobucs#nfl#photocropchallenge

♬ Robby G Rhythms - Tampa Bay Buccaneers

Még mindig felszisszen az ember, amikor meglátja azt a szerencsétlen gólt, amit Yann Sommer kapott a Bundesliga második fordulójában a Leverkusen – Borussia Mönchengladbach meccsen.

Ha nem lenne elég, hogy mindez csupán az összecsapás harmadik percben történt, a csapata végül 4-0-ra elveszítette a mérkőzést.

Ráadásul három játéknapot követően győzelem nélkül áll az új szezonban, a 15. helyet elfoglalva a tabellán. Hiába, a kapussors már csak ilyen. 

Úgy tűnik, hogy hamarosan nem csak a pályán elért sikereknek örülhet majd Manuel Lanzini.

A West Ham játékosa és kedvese stílusos módját választották annak, hogy megtudják születendő gyermekük nemét.

Lanzini valószínűleg élete egyik legemlékezetesebb rúgását mutatta be, és a végeredmény? Nézd meg te magad.