Social kosár: Előbb a birka, aztán a lóerő

Aki járt már valaha vidéken az tudja, hogy előfordulhatnak birkák, tehenek és egyéb más jószágok, amelyeket olykor átterelnek az út egyik oldaláról a másikra. És mi van akkor, ha ehhez a művelethez egy Forma 1-es autót kell megállítani a földúton?

Az angol válogatott egyik legjobbjának tartott Jack Grealish megmutatta, hogy nem csak a pályán, hanem azon kívül is nagybetűs sportember.

 Az idén nyáron 117.5 millió euróért a Manchester Citybe igazoló középpályás az Andorra elleni vb-selejtezős meccs alkalmával adott életre szóló emléket az egyik, a lelátóról figyelő kis srácnak.

Grealish egy-két laza dekázás után célozta meg egy passzal a fiút, az első átadás azonban nem lett tökéletes, de a City új üdvöskéje javított, és másodjára már célba ért a labda.

A baseball meccseken előfordulhat, hogy a labdát elkapni kívánó játékos olykor a nézők között landol. Így történt az alábbi videóban is, ahol Addison Russell annyira koncentrált az elkapásra, hogy végül az egyik néző meccshez vásárolt ropogtatni valója bánta.

Russellt azonban nem hagyta nyugodni a dolog, ezért nem sokkal később egy új tál étellel kárpótolta a „szerencsétlenül" járt rajongót.

Uram, faluhelyen ez nem szokás!

Kétségkívül nem hétköznapi jelenet az, amikor a Forma 1-es autót leinti a pásztor, ezzel szabad utat biztosítva a birkáknak az úton való átkeléshez. Hiába, vidéken első a jószág, aztán jöhetnek a lóerők.

@redbullhu

Van, mikor a leggyorsabb autónak is meg kell állnia #f1 #forma1 #redbullracing

♬ eredeti hang - Red Bull Hungary

Haver! Itt van a kiszemelted a lelátón, mutass valami extrát!

Valami ilyesmi lehetett az alábbi kosárlabda meccsen a kosarat szerző játékos motivációja, mert amit véghez vitt, az nem e világi. Elsőre úgy tűnt, hogy hosszú az indítás, amivel megcélozták, és felismerve a helyzetet, hogy valószínűleg nem fogja tudni bent tartani a labdát gondolt egy merészet, és futtában, a háta mögül eresztette el a dobás, ami végül utat talált a gyűrűbe. Azért reméljük, hogy azóta visszatalált már a pályára...