Social kosár: Kutyajó bólintás

Új sztár született egy chilei futballmérkőzésen! Ez még nem is lenne nagy szó, hiszen miért ne tűnhetne fel a pályákon időről időre egy-egy újabb tehetség, de mi van akkor, ha ez a gólt fejelő csillag négylábú és szőrös?

Bízd ide, haver! Jó lesz!

Hányszor mondtuk el a srácokkal ezt a mondatot, amikor valami olyat találtunk ki, aminek a végkimenetele koránt sem volt biztos. Valami ilyesmi történhetett az alábbi videóban is, amelyet a "bestoffootball" Instagram oldalán is megosztottak.

Két srác úgy döntött, hogy megnézik a lövőpontosságukat. Az egyikük fejére került az eltalálandó üveg, a másikuk pedig magabiztosan a labda mögé állt, majd egy trükkös lövéssel megcélozta a vízzel teli palackot.

 

Az eredmény?

Természetesen a labda röppályája nem lett milliméterre pontosan megtervezve, és az üveg helyett a cimbora fejét találta el.

Az Arsenal játékosa, Bukayo Saka szeptember 5-én ünnepelte a huszadik születésnapját.

A fiatal középpályásnak aznap jelenése volt az angol válogatottban, és végigjátszotta az Andorra elleni 4-0-ra megnyert vb-selejtező mérkőzést, ráadásul ő szerezte a háromoroszlánosok utolsó találatát.

A jeles napról a szurkolók sem feledkeztek meg, akik rákezdtek a híres születésnapi köszöntő nótára, miközben a játékos éppen interjút adott. Saka talán kicsit zavarba is jött, de az arcára kiülő nagy mosoly remek visszajelzése volt annak, hogy ilyen apró dolgok is fel tudják dobni az ember napját.

A brazil – argentin félbeszakadt mérkőzés több dologról is emlékezetes marad, többek között arról, hogy Lionel Messi új szakmát választott.

Az argentinok sztárja mez hiányában felcsapott fotósnak, és a média munkatársainak fenntartott megkülönböztető felsőt vette magára.

Csapattársai között akadt, aki ki is szúrta ezt, például Paulo Dybala napját az alábbi felvételt látva biztos, hogy bearanyozta. 

Nem mindennapi gólt láthattak a nézők egy chilei futballmérkőzésen. Az egyik csapat sztárja, "Kutyinho" ugatással jelezte, hogy szabadon van és kéri a játékszert. Remek ütemben érkezett a szabadrúgásból beívelt labdára, amelyet továbbított is a hálóba.

Azonban ha jobban megnézzük a felvételt, egyértelmű a les ténye, ugyanis legalább az első két mancsával előrébb helyezkedett a védőknél...