Social kosár: Szuperhős a német harmadosztályban

Az MLS-ben az egyik pályaszéli fotós ragadta meg az alkalmat, és kezdett váratlan trükközésbe, míg a német harmadosztályban feltűnt egy szuperhős, így nem is véletlen, hogy csapata sima, 3-0-s győzelmet aratott.

Csak másodállásban fotós. Ez is lehetne a szlogenje annak az úriembernek, aki az MLS egyik bajnoki mérkőzésén a pálya mellől készítette a képeket.

A meccs során a labda egy alkalommal éppen hozzá gurult ki a pályáról, ő pedig köszönte szépen a lehetőséget, és gyorsan megmutatta, hogy mit tud, majd egészen látványos módon rúgta vissza a játékosnak.

Azt nem tudjuk, hogy a kettesben játszó labdarúgó miért reagált úgy, ahogy, de lehet, hogy azért dobta vissza a labdát, mert tovább szerette volna élvezni a fényképész trükközését?

Mi baj lehet, ha egy szuperhős van a csapatban? Nagyjából semmi, nem is véletlen, hogy a Waldhof Mannheim csapata sima győzelmet aratott a harmadosztályú német bajnokság legutóbbi játéknapján.

A hazaiak harmadik találatát Adrien Lebeau szerezte, aki a gólját követően egészen különös örömöt választott, és megelevenítette Batmant a pályán.

Thomas Müller futball pályafutásáról valószínűleg nagyon sok újat nem tudunk mondani.

A Bayern München játékosa nyert már tízszer német bajnokságot, kétszer BL-t, világbajnokságot, na meg hatszor német kupát is.

Az azonban már talán újdonság lehet, hogy a német játékos igazán jól érzi magát az állatok társaságában. Legyen szó lovakról vagy tyúkokról, úgy tűnik Müller bárkivel könnyedén megtalálja a közös hangot.

@fcbayern

There's only one Thomas Müller! Happy Birthday, legend! #FCBayern#MiaSanMia#HBD

♬ Originalton - FC Bayern

Cristiano Ronaldo Manchesterbe való visszatérése mostanra már senkinek sem friss hír. A portugál bemutatkozására azonban még várni kell kicsit a Unitedben, amelyet a szurkolók mellett az új játékostársai is izgatottan várnak. Már ha persze tudják, hogy ki is az új csapattársuk.

A Vörös Ördögök Wolverhampton elleni győzelmét követően kérdezték David de Geát és Paul Pogbát arról, hogy mit gondolnak Cristiano Ronaldo érkezéséről. A spanyol kapus rövid gondolkodás után csak annyit kérdezett, hogy kiről? Persze a választ illik a poén kategóriájába sorolni, de ez a riporter, a hálóőr és Pogba reakciójából is kiderül.

@skysportde

Wir sind uns sicher: De Gea freut sich bestimmt auf CR7 #Sport#CR7#Ronaldo#FY#Football

♬ Originalton - SkySportDE