Social kosár: A labda jön, a kaja megy

Cristiano Ronaldo újabb rekordja már könyvbe is bekerült, míg legújabb social media körképünkben azt is megnézheted, hogy milyen két végkimenetele lehet, ha feláldozod a kajádat egy baseball labda elkapásának reményében.

A szótárban lassan a rekord szócskát fel lehetne cserélni Cristiano Ronaldóra!

A portugál klasszis számtalan csúcsot döntött már meg karrierje során, legújabban például a legtöbb nemzetközi gólt szerző játékossá vált a portugál válogatottban, miután Írország ellen megszerezte 110. és 111. találat is a címeres mezben.

A duplájának köszönhetően az iráni Ali Daei 109 gólos csúcsát döntötte meg, ezzel pedig bekerült a Guinness rekordok könyvébe is.

Ronaldo megmutatta a jeles alkalomra kapott „bizonyítványát", és csak annyit fűzött hozzá, hogy megpróbálja még ennél is magasabbra helyezni a számokat.

A baseball meccsek egyik legkedveltebb pillanata, amikor valamelyik rajongónak sikerül elkapnia a lelátón a jól megsuhintott labdát.

Sokan még a meccsnézéshez vásárolt finom falatokat is képesek feláldozni az elkapás reményében, és ha sikerül megkaparintani a labdát, akkor minden rendben. Ha nem sikerül, akkor már rossz szájízzel nézed tovább a meccset.

Vajon mekkora annak az esélye, hogy egy meccsen kétszer is hozzád repül a játékszer? 

Ez a srác járt a mennyben és a pokolban is a mérkőzés alatt. Először feláldozta a kajáját azért, hogy elkapja a labdát és sikerrel is járt. Másodjára már nem volt ilyen szerencsés...

Te mit tettél volna a helyében? 

Az Arsenal csapata finoman fogalmazva is beragadt a startpisztoly eldördülésekor a Premier League-ben.

Az ágyúsok nulla lőtt góllal és nulla ponttal állnak a tabella utolsó pozíciójában három fordulót követően, ráadásul az ellenfelek kilencszer is mattolni tudták a Mikel Arteta vezette együttes védelmét. Hogy mi lehet a probléma?

Elég ránézni az alábbi pár másodpercre a Manchester City – Arsenal összecsapásról, ahol konkrétan hosszú másodpercek teltek el azzal, hogy a hazaiak hálóőre egy helyben állt a labdával, mire eszébe jutott valakinek, hogy meg is lehet zavarni a kapust.

Ennél azért nagyobb erőfeszítés kell majd, ha javítani akarnak a szezon hátrelévő részében.

Biztosan veled is előfordult már, hogy nagyon kellett vigyázni a játékeszközre a haverokkal, hiszen csak az az egy állt rendelkezésre. Kosárlabda esetén előfordulhat, hogy a labda úgy érkezik meg a palánkhoz, hogy beszorul oda.

Semmi probléma, elég egy hosszú bot, amivel le lehet piszkálni, de ha az nincs kéznél, akkor marad a jó öreg csuka, egy jól célzott dobás, és mehet is tovább a játék. Abban az esetben persze, ha tényleg jól irányzott az a dobás, különben nem csak a labdának lőttek, hanem még haza is fél lábon lehet ugrálni...

@espn

Task failed successfully (via @ki.konovalov ) #basketball#trickshot

♬ original sound - ESPN