Social kosár: Cipő nélkül sem akadály

Veled előfordult már, hogy valamilyen sport űzése közben leesett a lábadról a cipő, de nem volt időd rá, hogy gyorsan belebújj ismét a lábbelibe? Semmi gond, egy 3x3-as kosárlabda meccsről most elleshetsz pár trükköt, hogyan használd fel hasznosan a csukát, amíg az nincs a megfelelő helyén.

A 3x3-as kosárlabda ugyan jó néhány pontban eltér a „rendes" változattól, például egy palánkra játsszák, de azért a lényege mégiscsak ugyanaz: próbálj meg kosarat dobni, és ne engedd az ellenfélnek, hogy ő megtegye ugyanezt.

Az egyik ilyen mérkőzésen a piros mezben szereplő srácok egyikének lábáról lecsusszant a surranó, de épp labdát kapott, így nem volt ideje visszavenni azt.

Ha már így történt, dobott gyorsan egy kosarat, majd a védekezés során is megpróbálta hasznosítani a jó öreg 45-öst, de nem sikerült kidobnia ellenfele kezéből a játékszert.

A magyar labdarúgó-válogatott sima, 4-0-s vereséget szenvedett az angoloktól a világbajnoki selejtezők során, ezzel pedig visszacsúszott a harmadik helyre a csoportjában.

A háromoroszlánosok góljai egytől egyik a második játékrészben érkeztek.

A szurkolók pedig, nos, fogalmazzunk úgy, hogy megkínálták egy kis frissítővel a góljaikat ünneplő vendégeket, akik köszönték szépen a „felajánlást".

Amennyiben még nem találkoztál a padel elnevezésű sporttal, akkor valószínűleg az ilyen labdamenetekkel fel lehet kelteni bárki érdeklődését.

Leginkább a teniszhez hasonlítható, de mégsem az.

Itt az sem baj, ha falat ér a labda, vagy ha esetleg a játékosnak el kell „tűnnie" kicsit a kialakított pályáról. Hogy miről beszélünk?

Nézd meg ezt a videót...

Neked is biztosan van olyan ismerősöd, akinek szinte dalol a lábán a labda, majd a remek szóló után könnyedén befejezi a támadást. Nos, ebben az esetben nem ez történt, bár a „dalolós" résszel nem volt baj.

A kapus átverése megvolt, és már csak az üres kapuba kellett volna passzolni a labdát,

amelyben ugyan állt egy védő, de ő maga is azt hitte már, hogy gólt kapnak. Egyszer csak jött a felismerés, hogy a támadó sikeresen telibe találta őt, ezzel pedig góltól mentette meg a csapatát a hátvéd, még ha nem is így tervezte...