Social kosár: Rekordok? Ide nekem az összeset!

Crisitano Ronaldo nem lassít, megint csúcsot döntött. És, hogy mennyire volt régi ez a rekord? Annyit segítünk, hogy korábbi tulajdonosa már 2006 óta nem szerepel az iráni válogatottban.

Lehet, hogy a pályán Kylian Mbappé számít mágusnak, de vannak helyzetek, amikor ő sem tudja, hogy mi is történt valójában. A PSG játékosa talán még ma is azon gondolkozik, hogy mi volt a trükk kulcsa, amely során „ellopták" a telefonjáról a kis lámpát.

Mbappé ugyan készen állt, hogy ő maga is kezébe fogja a fényt, de ahogy mondani szokás, egy bűvész nem fedi fel a titkait.

@ftbl

Mbappe’s reaction speak for all of us @maximemagic #ftbl#football#soccer#mbappe#magic

♬ chicken tikka - hannah

Cristiano, kérsz még egy kis rekordot? Ide vele! Válaszolhatta a portugál, aki megdöntötte az iráni Ali Daei 109 gólos rekordját a válogatottban szerzett gólokat tekintve. Ronaldo az írek elleni vb-selejtezőn először ugyan kihagyott egy büntetőt, ám a 89. és a 96. is percben betalált, ezzel megfordítva a mérkőzést a maguk javára, megszerezve 110. és 111. gólját a válogatottban, mindezt 36 évesen.

Minek nekem ellenség, ha ilyen barátaim vannak? Talán ez járt Kurt Zouma fejében, amikor a békés szunyókálásából arra ébredt, hogy valaki ellopja a „kalapját".

Az a valaki pedig nem más volt, mint Paul Pogba, aki ráadásul még le is dokumentálta az egész műveletet a telefonja segítségével.

Mondjuk ha pillantással valakit jól nyakon lehetne suhintani, akkor lehet, hogy Pogba megtapasztalhatta volna ezt az érzést.

Úgy tűnik, hogy Arturo Vidal nem csak a pályán érzi jól magát. Az Inter középpályása ellátogatott a népszerű török séf, Burak Özdemir konyhájába, és ha már ott járt, akkor be is állt kicsit segíteni.

Az arcára kiülő mosoly pedig még akkor is stabil maradt, amikor elcsenték a kész fogását.