Social kosár: Nem csinált semmit? Ön lett az első!

Legfrissebb social média körképünkben ellátogatunk kosárlabda és teniszpályára is, de a futball sem marad ki a kínálatból. Továbbá azt is megtudhatod, hogy hogyan lehet nyerni valamit a lehető legkisebb erőfeszítéssel.

Sportrajongóként biztosan veled is előfordult már, hogy kilátogattál valamilyen eseményre és az ott látottak teljesen magával ragadtak.

Legyen szó akár futballról, teniszről vagy éppen kosárlabdáról, mindnek megvan a maga szépsége, pláne élőben, hiszen mégiscsak úgy az igazi.

Az alábbi videóban látható úriember is hasonlóan járhatott, és annyira átszellemült attól amit látott, hogy megpróbálkozott vágni egy laza hátraszaltót. Maradjunk annyiban, hogy a mutatvány nem lett tízpontos, de egy rövid reboot után felpattant, és tovább folytatta az „ünneplést".

Úgy érzed, hogy egyik sportban sem vagy igazán tehetséges, pedig szívesen elindulnál valamilyen versenyen? Érthető, elvégre ki ne szeretne valamilyen díjat nyerni?

Mit szólnál, ha valaki azt mondaná neked, hogy azzal is elindulhatsz egy megmérettetésen, ha nem csinálsz semmit?

Tényleg, konkrétan semmit. A Space Out elnevezésű versenyen a feladat csupán annyi, hogy nem szabad elaludni vagy a telefont nyomkodni, és a végén az lesz a győztes, aki a legkeményebben űzte a semmittevést.

Azt hiszed, hogy könnyű a kapusok élete, és csupán elég annyit tenniük, hogy beállnak a gólvonalra, és a lehető legtöbb feléjük tartó labdát semlegesítik?

Ettől jóval nehezebb a feladatuk, hiszen nagyon fontos a gyors reakcióidő, a reflex vagy éppen a magabiztosság. Most pedig azt is megnézheted, hogy milyen egyedi módon igyekeznek olykor ezeket a képességeket fejleszteni.

Ha láttál már valaha teniszmeccset akkor jól tudod, hogy a nézők a játékosok labdamenetei alatt általában csendben vannak, hogy ne zavarják a srácokat a koncentrálásban.

Nos, a helyi műsorközlő ezzel nem igazán foglalkozott Alexander Zverev és Casper Ruud összecsapása során, és a meccs kellős közepén jelentette be, hogy a győztes Stefanos Tsitsipassal találkozik majd az elődöntőben.

A két játékos egy gyors labdamenetet még lenyomott a friss információ ismeretében, de Zverev aztán nem hagyta szó nélkül a dolgot:


Értjük, ember. Tsitsipas bejutott az elődöntőbe.

A közönség és Zverev ellenfele is jót nevetett a dolgon, a német játékos aztán megnyerte a meccset, az elődöntőben pedig Tsitsipast is felülmúlta, és végül a döntőt is behúzta Rublevvel szemben.

Minden védő legrosszabb rémálmát élhette át az angol negyedosztályban játszó Max Taylor. A Rochdale védője úgy döntött, hogy kicsit játékba hozza a csapat kapusát is, a portás azonban nem számított erre, és Taylor passza kikötött a bal alsóban, ezzel vezetéshez juttatva a Colchestert.

A 21 éves hátvéd szerencséjére a második félidőben egyik csapattársa a jó kapuba is betalált, így legalább egy pontot otthon tudtak tartani. 

Furcsa dolgokat idézhet elő az idő múlásaCristiano Ronaldót hatalmas örömmel fogadták a Manchester United játékosai is, és többen is a közösségi oldalukon üdvözölték a portugál visszatértét.

Hasonlóan tett Jesse Lingard is, aki néhány képet is megosztott ennek örömére.

A fotókon az akkor még karrierje elején járó Ronaldo látható néhány kis sráccal, akik közül az egyik Jesse Lingard volt még gyerekként, mostantól pedig együtt rúghatják majd a bőrt az Old Traffordon.