Social kosár: Lassan védőfelszerelés kell a bíróknak

Ismét körülnéztünk a social médiában, és megmutatjuk, hogy egyelőre eléggé rájár a rúd a labdarúgás játékvezetőire az új idényben. És egy igen érzelmes választ is láthatunk Tom Bradytől egy olyan kérdésre, ami nem egy erre felkészült újságírótól érkezett.

Egy korábbi cikkben már bemutattuk, hogy a játékvezetők élete nem mindig egyszerű. Akkor a Ferencváros – Young Boys BL-rájátszás meccset is fújó Szergej Karaszjov járt pórul, amikor két játékos letarolta őt egy hétvégi bajnokin.

Ezúttal pedig szintén az orosz bajnokság egyik bírója találkozott a labdával egy olyan ponton, ahol férfi ember nem szívesen találkozik...

Hogy mennyire nehéz a sporiknak az idei szezon? A Bundesligában is megtapasztalhatta a Hoffenheim - Union Berlin meccsén az egyik partjelző, hogy nagyon.

Egy ártatlannak tűnő szituációban helyezkedett rossz helyen a zászlójával.

Megtapasztalhatta, hogy milyen kemény ütközésekkel kell szembenéznie olykor a játékosoknak. Mondjuk pankrációban igen szép megmozdulás lett volna...

Ritka pillanatnak lehetett szemtanúja az, aki mostanában Pedri Gonzalez Instagram oldalán járt. A Barcelona 18 éves tehetsége ugyanis pihen!Miért nagy szó ez?

Az előző szezon kezdete óta összesen 74 meccsen lépett pályára.

Focizott a Barcelonával a bajnokságban, a spanyol kupában, a BL-ben, a spanyol válogatottat képviselve az Európa-bajnokságon és az olimpián is.

Az ő esetében tényleg mondhatni, hogy jól megérdemelt az a pihenés...

Már nem kell sokat várni arra, hogy elrajtoljon az NFL új szezonja, ugyanis szeptemberben az amerikai futballban is beindul az élet. A sportág egyik legnagyobb alakja, Tom Brady 44 évesen is „rajthoz" áll a Tampa Bay Buccaneers-szel, ráadásul címvédőként.

A New England Patriots korábbi sztár irányítója karrierje során több ezer kérdést kapott már, de az élet mégis úgy hozta, hogy egy kisfiú kérdése okozott érzelmes pillanatokat a hétszeres Super Bowl-győztes Bradynek.

Sokan mondják azt, hogy te vagy a hősük, de ki a tiéd?

Az én hősöm? Ez egy jó kérdés. Szerintem az édesapám a hősöm, mert ő az, akire mindennap felnézek, és... az édesapám.