Social kosár: Piszkos tánc a West Ham meccsén

Mai social media körképünkben akad mindenből egy kicsi. Tánc, "bababirkózás", egyedi gólöröm, de még gólya által hozott örömhír is.

Nem kezdték jól a Szentek a bajnokságot, miután az első fordulóban 3-1-es vereséget szenvedtek az Everton otthonában. A folytatás sem ígért sok jót, ugyanis az a Manchester United érkezett a St. Mary's Stadionba, amely 5-1-re gázolta el a Leeds-et az előző játéknapon.

Ehhez képest a Southampton megszerezte a vezetést, és bár a Vörös Ördögök egyenlíteni tudtak, a megszerzett egy pont mindenképp bravúr a hazaiaktól. Hogy mennyire tetszett ez a szurkolóknak? Az alábbi videóban látható úriember olyan mozdulatokat csapott elő a tarsolyból, hogy

azon sem lepődnénk meg, ha legközelebb valamelyik híres énekes videoklipjében is feltűnne.

Úgy tűnik, hogy a magyar válogatott kapusposztja hosszú időre biztosítva van. Gulácsi Péter, az RB Leipzig és a nemzeti tizenegy kapusa Instagram oldalán tudatta a nagyvilággal, hogy megszületett második kisfia, Vince.

Ezúton kívánunk sok boldogságot a Gulácsi családnak. 

A West Ham csapata csapdába csalta a Rókákat, és 4-1-re kiütötte a Premier League hétfő esti játéknapján a Leicestert. A Kalapácsosok 31 éves csatára, Michail Antonio kétszer is mattolta Schmeichel portást, amellyel csapata történetének legeredményesebb támadója lett a Premier League-ben.

Egy ilyen mérföldkő pedig méltó ünneplést kíván, a csatár pedig eleget is tett ennek. Előkapott egy életnagyságú papírbábút, majd amolyan „Dirty Dancinges" módon maga fölé emelte azt, aztán egy forró csókot is lehelt a kartondarabra, amely saját magát ábrázolta.

Azért a végén lehetett volna kicsit gyengédebb is...

David Beckhamet sokan az egyik legelegánsabb futballistának tartják, aki valaha rúgta a bőrt. Az egykori kiváló angol középpályás már jó pár éve szögre akasztotta a stoplist,

de a sport világából nem tűnt el,

hiszen az amerikai MLS-ben 2020 óta szereplő Inter Miami CF elnöke lett.

Aki azonban egyszer ráérzett a labda „ízére" az nem felejt, Beckham pedig öltönyben és a kiboxolt surranójában táncoltatta meg kicsit a játékszert, majd az Instagram oldalára feltett videójához csak annyit fűzött, hogy:

Talán szükségem lehet egy új pár csukára.  

Ha csak egy birkózó „meccset" nézel meg életed során, akkor ez legyen az.

A két kis szereplő szépen felállt egymással szemben, ahogyan azt kell, majd az egyikük támadásba is lendült,

de ellenfele köszönte szépen, és inkább kivágott egy laza sprintet.

Lehet, hogy rossz sportág felé terelik, és inkább futócipőt kellene szerezni neki? 

@espn

This wrestling match is everything (via makedaknuckles/IG) #wrestling#kids

♬ original sound - ESPN