Social kosár: Komoly elvárás Lukaku felé

Romelu Lukakut pályafutása során második alkalommal is leigazolta a Chelsea. A londoni csapat igen komoly összeget rakott le az asztalra a támadóért, szóval bíznak a csatár képességeiben. Hogy mennyire? A csapat edzője még azt is elárulta egy neki szánt kérdés alkalmával, hogy hány gólt vár a belgától. 

Ha van valaki, akivel soha nem akarsz szembekerülni a pályán egy az egy elleni szituációban, akkor az biztosan Grayson Boucher.

A Professzor becenévre hallgató amerikai streetball játékos 37 évesen is kegyetlenül összeakasztja a lábaidat, pedig még csak nem is a cipőfűzőidet köti össze. Csupán olyan gyorsan jár a keze és lába a kosárlabdával, hogy nem lehet más a dolog vége, mint egy méretes borulás.

Romelu Lukaku nagy reményekkel kezdheti meg karrierjének második időszakát a Chelsea-ben. A belga csatár olasz bajnokként érkezett meg Londonba, miután Lukakuval az élen az Inter megszakította a Juventus kilencéves győzelmi szériáját a Serie A-ban.

Nem kevesebb, mint 115 millió euróért tért vissza a BL-címvédőhöz, így mondhatjuk, hogy sokat várnak tőle. Hogy mennyire? A kékek edzőjének feltették a kérdést, hogy hány gólt szeretni látni a friss igazolástól a szezonban, Thomas Tuchel pedig nagy mosollyal az arcán válaszolt:

 50-et, 60-at. Télig. 

 

Roger Federerről jól tudjuk, hogy remekül bánik a teniszütővel.

Nem véletlenül nyert már a svájci klasszis többek között húsz Grand Slam-trófeát pályafutása során, amivel a férfiak között Rafael Nadallal és Novak Djokoviccsal holtversenyben a legtöbb GS-trófeát tudhatja magáénak.

Ezúttal pedig azt is megmutatta, hogy egy kisebb ütővel, és egy kisebb labdával sem gyűlik meg a baja, sőt...

Lehet, hogy legközelebb már egy asztalitenisz bajnokságon láthatjuk? 

 Itt a labda, hol a labda?

Nagyjából ez is lehetne az alábbi videóban látható, középiskolai focicsapat figurájának neve, amivel olyan szinten átverték az ellenfelet, hogy lehet azóta is azt próbálják kideríteni, hogy tényleg, hol is van a labda? 

@espn

This high school team may have the greatest trick play on a kick return ever (via Fox Sports Southwest/UIL) #trickplay#football

♬ sᴛᴇʀᴇᴏ ʜᴇᴀʀᴛs - nash