Social kosár: Lapot érő becsúszás az anyukától

Képzeld csak el a helyzetet: elindulsz a pályára, hogy beszállj kicsit a nagyok közé focizni, majd hirtelen kirúgják alólad a lábaid. Hátranézel, és azt látod, hogy az édesanyád szerelt le becsúszva. Spoiler: igaz történet...

A kisfiú elindul a pálya közepe felé, a védő pedig hatalmas lendülettel indul utána. Már csak pár centi választja el őket.

Húúú, de csúnya szerelés hátulról!

A labda pedig a közelben sem volt! Azon sem lepődnék meg, ha ezért azonnali piros járna.

Nagyjából így is le lehetett volna kommentálni a látottakat a Cincinnati - Orlando City mérkőzésen, amelyen egy, a lelátó első sorában helyet foglaló kisfiú úgy döntött, beáll kicsit focizni.

Az anyukája nem vesztegette az időt, és hősiesen a kisfiú után indult, hogy hatástalanítsa.

Bár a felvételeket látva szándékosságot nem véltünk felfedezni, azért legalább egy sárga lap járt volna a szabálytalanságért.

Az asztalitenisz - ha profik játsszák - nagyon látványos sportág tud lenni. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy ne nagyon pislogj az alábbi videó megtekintése közben, mert könnyedén lemaradhatsz Ma Long és Fang Bo brutális labdamenetéről. 

Nem könnyű a játékvezetők élete. Tökéletes döntést nem tudnak hozni, hiszen az egyik fél mindig sérelmezni fogja, ha a bíró éppen ellenük ítél.

Most pedig az is kiderült, hogy a pályán sincsenek "biztonságban".

Szergej Karaszjov, a hétvégi, Lokomotiv Moszkva - Zenit Szentpétervár orosz bajnoki meccsen, az egyik kényszerítőzés alkalmával igen rossz helyen tartózkodott, és egy durva szabálytalanság áldozata lett.

A fault felett végül szemet hunyt, és egyik fél részére sem osztott ki lapot.

Ha van pillanat, amikor nem szívesen lennénk a kapufa helyében, akkor ez az... 

Jimmy Medranda ugyanis akkora gólt vert kapásból a Portland Timbers - Seattle Sounders mérkőzésén, amellyel lehet, hogy megrúgta az év gólját.

Legendák szerint a keresztléc még azóta is rezeg.