Social kosár: A foci szívmelengető oldala

A futball a szurkolók nélkül nem az igazi, ezt az utóbbi időszakban pedig mindennél jobban megtanulhattuk. Szerencsére a rajongók ismét ott lehetnek a meccseken, ennek köszönhetően pedig újra lehetőség van rá, hogy gyönyörű pillanatok születhessenek.

A Jack Grealish hatás elérte Manchestert. A 25 éves középpályás idén nyáron igazolt a City csapatába 117.5 millió euró ellenében. Már az összeg láttán is lehet következtetni, hogy sokat várnak az angol játékostól, mindenesetre a szurkolókat már megnyerte magának.

A kékek hívei között ugyanis egyre több olyan stílusú sérót látni, mint amilyen Grealish-é is. Legalább a környék hajpánt árusai jól jártak...

Új értelmet nyert a diótörő? Alain Ngalani és Thomas Narmo bunyója során utóbbi a padlóra került, Ngalani pedig lábrúgásokkal igyekezett harcképtelenné tenni ellenfelét.

Az egyik találata pedig igen kellemetlen helyen landolt. Ez még a képernyőn keresztül is felszisszenős...

Remekül kezdte az idényt a Manchester United, a Vörös Ördögök ugyanis 5-1-re leradírozták a Leeds Unitedet a Premier League első fordulójában. A meccsen Bruno Fernandes mesterhármasig jutott, míg Pogba négy asszisztot osztott ki a társainak.

A portugál természetes megtartotta a labdát, és még a hazaérkezés előtt üzent a kedvesének:

Drágám, hozok egy kis új dekorációt a nappaliba.

Son nagy közönségkedvenc a Tottenham szurkolóinak körében, ma pedig ismét bizonyította, hogy miért, hiszen csapata az ő góljával győzte le a bajnoki címvédő Manchester Cityt.

A dél-koreai játékos neve angolul fiúgyermeket jelent, a képen szereplő apa és fia pedig megtalálta a lehető legjobb módját a meccsre járós szerkó feliratozásának.

A futball gyönyörű oldala. A Brentford igen hangosan tért vissza több mint 70 év után a Premier League-be, ugyanis a „Méhek" 2-0-ra legyőzték a szezonnyitó alkalmával az Arsenalt.

Az ünneplés közben a hazaiak vezetőedzőjének pedig még arra is jutott a figyelméből, hogy együtt örüljön a klub 6 éves, Down-szindrómás rajongójával, Woodyval.