Social kosár: csoda Brentfordban

A Brentford 74 év után jutott fel ismét az angol bajnokság legmagasabb osztályába, és ha már így alakult, akkor igen emlékezetessé tette a szezon nyitómeccsét az Arsenal ellen. Olyannyira, hogy még a helyszíni szakértők közül sem bírt mindenki magával.

Ilyen lehet az, amikor a sport és a szuperhős-világ találkozik! Az argentin Agustin Tapia gondolt egyet, és amolyan "Pókember" üzemmódba kapcsolt az egyik padel meccsén. Hazánkban talán még igen ismeretlennek számít a sportág, de ha így folytatják a srácok, akkor ez nagyon hamar változhat.

Hé, Fernando! Ma minden pont számít!

Előfordulhat, hogy valami ehhez hasonlóval küldhették pályára Fernando Tatist, mert az MLB-ben szereplő San Diego Padres baseballjátékosa valami egészen félelmetes és egyben bámulatos módját választotta annak, hogy a lába biztosan ne mozduljon el a bázist jelölő kis négyzetről.

 

Férfitársaimmal együttérzést küldünk Mr. Tatisnak...

Jamie Carragher 1996 és 2013 között több mint ötszáz mérkőzésen viselte a Liverpool mezét. Az egykori kiváló védő manapság már a Sky Sports-nál tevékenykedik, nem is akárhogyan...

A Premier League 2021/22-es szezonjának nyitómérkőzésén - az élvonalba most feljutó - Brentford, nem kis meglepetésre 2-0-ra legyőzte az Arsenal csapatát.

Mondani sem kell, hogy a hazai szurkolók milyen hangulatban voltak a lefújást követően, de úgy tűnik, hogy ez másokra is ráragadt, hiszen Carragher nemes egyszerűséggel beállt kicsit az éneklő szurkolók közé.

És, hogy mennyit jelentett a „Méhek" szurkolóinak ez a siker? Az alábbi képen látható úriember láthatóan nem tudta magában tartani a könnyeit a történelmi siker láttán. Ő ugyanis ott volt a lelátón 74 évvel ezelőtt, az 1946/47-es szezonban is, amikor utoljára szerepelt a Brentford az angol élvonalban.

Nem hiába mondják, a labdarúgás hihetetlen érzelmeket tud kiváltani az emberekből...