Social kosár: Amikor nem tapad a kesztyű

Ha van valaki, akinek nem lettünk volna a helyében a skót bajnokság legutóbbi fordulójában, akkor a Livingston kapusa mindenképp ebbe a kategóriába tartozik.Hogy miért? Lejjebb megtalálod a választ.

Erre mondják, hogy rossz nap a munkahelyen? A skót Livingston kapusa, Max Stryjek valószínűleg szeretné nagyon hamar elfelejteni az Aberdeen elleni mérkőzést.

Egy ártalmatlannak tűnő kapura lövés tréfálta meg a lengyel portást, és olyan szerencsétlenül ért bele, hogy a labda utat talált a hálóba.

Mindez a 94. percben, 1-1-es állásnál, szóval amellett, hogy hatalmas potyagólt kapott, még a csapata is elveszítette a mérkőzést.

Valószínűleg mindenki látta már a világot bejáró képsorokat, ahogyan Lionel Messinél eltörik a mécses, utolsó sajtótájékoztatóján a Barcelonánál.

Hogy ki sietett az argentin klasszis segítségére egy zsebkendővel? Most pedig erre is megkaptuk a választ: az F2Freestylers duó tagja, Jeremy Lynch ment oda. 

 A könnyeket azonban felválthatja az öröm, és amíg valahol szomorkodnak, addig máshol életük legszebb perceit élik.

Messi PSG-be való igazolása feltüzelte Párizst, és kis híján az egész város a hatszoros aranylabdást akarta látni.

Ha az előadás is olyan lesz, mint a fogadtatás volt, akkor szép időszak elé néznek a Paris Saint-Germainnél.

Tokióban olyan pillanatok is születtek idén nyáron, amelyekre még évek múltán is mosollyal az arcán emlékszik vissza az ember.

Voltak, akiket megihletett a magyar sportolók szereplése, és a Hungarian Culture Tokyo Youtube oldalára felkerült videójában japán gyerekek éneklik el a „Az éjjel soha nem érhet véget" című számot. Mindezt a magyar olimpiai csapat és a magyar emberek tiszteletére.

A dal végén pedig még a „Ria, Ria, Hungária" rigmus is felharsan.