Az öröknek hitt történet véget ért

Annak ellenére, hogy gyakorlatilag mindenki a jelenleg Tokióban zajló olimpiát követi, van valaki, aki egymaga képes volt magára irányítani a sportvilág figyelmét. Valószínűleg nem nagy titok, hogy egy igen nagynevű labdarúgóról van szó...

Valószínűleg nagyon sok szurkoló üzenetét adta át a sportolóknak egy japán úriember. A videó tanulsága szerint többször is kiállt már egy táblával a kezében az utcára, amelyet az ötkarikás játékokon résztvevőknek mutat fel az alábbi szöveggel:

Jó reggelt atléták! Még ha nem is nyertek érmet, akkor is ti vagytok a legjobbak, szóval higgyetek magatokban!

Az biztos, hogy emberségből aranyérmes cselekedet.

@7olympics

This man is the real MVP. #japan#tokyo#olympics#fyp (via Alessandra Ho)

♬ original sound - darcy

A kanadai Jennifer Abel remek nyarat tudhat magáénak, hiszen ott lehetett Tokióban, ráadásul ezüstérmet szerzett a 3 méteres női szinkronműugrásban.

Viszont nem ez az egyetlen „ékszer", amivel gazdagodott,

hiszen a hazaérkezésekor nagy pillanat várt rá, a párja megkérte a kezét.

@7olympics

Canadian silver medallist Jenn Abel was surprised with a proposal when she arrived home from ##Tokyo2020 ( JennAbel91/IG) ##Olympics##FYP

♬ original sound - 7olympics

Rafael Nadal volt az egyik legnagyobb hiányzója az ötkarikás játékoknak, miután a spanyol klasszis lemondta a szereplést még hetekkel az esemény előtt.

Úgy tűnik azonban, hogy ha mégis ott lett volna Tokióban, akkor nem is a teniszpályán, hanem a futballistáknál kellett volna edzésre jelentkeznie.

A világ ugyan főként a Tokióban zajló sporteseményeket követi, de a napokban mégis a futballtörténelem egyik legnagyobb csillaga került a címlapokra.

Lionel Messi ugyanis távozik a Barcelonától, miután lejárt a szerződése, és nem írtak alá újabb megállapodást.

A már egészen fiatalkora óta a klub kötelékébe tartozó Messi 6 aranylabdát, 10 bajnoki címet és 4 BL-trófeát nyert a katalán együttesnél töltött ideje alatt.

Az egyelőre kérdés, hogy hol folytatja a 34 éves játékos, de gyanítjuk, hogy akad kérője bőven.